Pokerstars

Pokerstars video recenzie

POKERSTARS →POKERSTARS →


Lansat in septembrie 2001, PokerStars este cea mai mare retea de poker din lume. In cele mai multe saptamani, genereaza mai mult trafic decat toate celelalte site-uri de poker cu vedere spre Vest, combinate. In prezent, este singurul site care ofera o experienta completa de poker pe internet. Turnee, jocuri in numerar, evenimente live – daca doriti, probabil ca le au si este garantat sa fie bun.

PokerStars exceleaza si in ceea ce priveste bonusurile de bun venit si promotiile recurente. Din pacate, asistenta lor pentru clienti nu se masoara destul de mult. Cu toate acestea, este singurul site care reuseste sa ofere un sentiment real de comunitate.

Bonus de depunere egalizat 100%, pana la 600 USD

Acesta este un bonus destul de standard in numerar. Este eliberat la o rata de 10 dolari la 180 de puncte de rascumparare obtinute. (Mai multe despre punctele de rascumparare, mai jos.) Castigati cinci puncte pentru fiecare $ 1 platit cu rake sau taxe de turneu. Acest lucru inseamna ca veti ajunge sa platiti 36 $ in rake pentru a elibera un bonus de 10 USD din bonus, echivaland, in esenta, la un contract de rakeback de 28% pe termen scurt.

PokerStars ofera un avantaj mai bun pentru orice sala de poker internationala. Pentru anumite perspective, luati in considerare faptul ca bonusul de bun venit de la 888poker valoreaza pana la 400 de dolari si este echivalent cu un acord de rakeback de 20%, in timp ce partypoker ofera 500 $ / 12,5%.

Retineti ca jucatorii trebuie sa goleasca bonusul de depunere corespunzator PokerStars (Betstars) in patru luni.

Inscrierea pentru un cont in bani reali este un proces simplu care presupune descarcarea clientului si respectarea instructiunilor de pe ecran. Va trebui sa va verificati identitatea, oferind personalului site-ului o scanare a unui ID emis de guvern.

Va rugam sa retineti ca clientii din Australia sunt blocati sa se implice in activitati cu bani reali. Mai mult, jucatorii din anumite tari, inclusiv Statele Unite, Italia, Spania, Franta si Portugalia, trebuie sa joace pe retelele locale de PokerStars, care difera de versiunea globala a site-ului.

Daca cautati mai multe informatii cu privire la jurisdictiile interzise, ​​consultati sectiunea relevanta a site-ului web PokerStars.

PokerStars are un grup masiv de jucatori cu care sa lucreze si profita din plin de acest fapt, oferind o selectie larga de jocuri de poker. Este demn de remarcat faptul ca, in timp ce retelele de poker mai mici va pot oferi acces la optiuni similare pe hartie, PokerStars este singurul site capabil sa ofere o experienta constanta de trafic ridicat pentru persoanele care nu se concentreaza exclusiv pe Texas Holdem.

Jocurile mixte necesita, in general, multa pricepere si cunostinte, ceea ce le face un format oarecum nepopular. Majoritatea actiunii inelului complet se intampla pe mize mici si medii intr-un format cu 8 jocuri. Jocurile HORSE sunt de asemenea disponibile, miza putand ajunge la 1.000 $ / 2.000 USD.

Sunt disponibile si tabele mixte NLHE / PLO, dar acest format este destul de mort in aceste zile. Chiar si in timpul orelor de varf de trafic, de obicei, sunt doar cativa roluri inalte care asteapta un adversar de cap la mesele de 50/100 si 100 $ / 200 $.
In cele din urma, merita sa remarcam faptul ca PokerStars este foarte prietenos cu mai multe tablete, datorita interfetei sale de masurare.

Indiferent daca cautati bonusuri uimitoare de bun venit, o comunitate activa de jocuri de numerar sau turnee inspiratoare, PokerStars este aproape garantat pentru a depasi asteptarile. Nu exista absolut niciun motiv pentru care un pasionat de poker online sa nu aiba un cont pe acest site, iar acest lucru este valabil atat pentru jucatorii de agrement, cat si pentru jucatorii profesionisti.

Logo Pokerstars

$30 gratis - ofertă la prima depunere

Înregistrare Înregistrare