Pro și Contra


 • Aplicație mobilă bine optimizată
 • Existența unui program de loialitate
 • Posibilitatea de a rămâne anonim
 • Turnee cu buy-in-uri de 1E
 • Destul de puține bonusuri și promoții
Recomandăm
4.8/5
Bonus de €200 la Unibet poker
Înregistrare

Prezentare generală


 • Site-ul web:
  www.unibet.ro
 • Companie:
  Unibet Germany Ltd.
 • Adresa:
  Level 6, The Centre, Tigne Point, Sliema, TPO 0001, Malta
 • ONJN licență:
  L1160657W000330

Unibet a dezvoltat propria platformă de poker pentru a se diferenția pe piață. Oferă un bonus 🎁 de bun venit de până la 200 de euro și beneficiază de aplicații dedicate, vine cu o experiență de peste 20 de ani în poker, cu clienți din peste 100 de țări. Jucătorii prezenți la mese sunt în general de valoare medie, veniți pentru distracție, din afara sferei profesioniste.

Unibet Poker

♥️ Unibet – un lider în materie de Poker în România

Piața jocurilor de noroc din România este într-o continuă expansiune, iar în ultimul deceniu au apărut foarte multe nume noi. Unul din cei mai importanți operatori online de jocuri de noroc ce deține o licență ONJN este Unibet. Compania a luat naștere în anul 1997, iar în prezent face parte din grupul Kindred. Până în prezent, activitate Unibet a fost recunoscută la gale de prestigiu din Europa, printre care și EGR Awards. Există aproape 16 milioane de utilizatori înregistrați la Unibet, care folosesc platforma de pariuri sportive, cea de cazino și cea de poker.

Unibet-poker

În România, Unibet a fost licențiat de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc pe data de 25.08.2016. Licența cu numărul L1160657W000330 este valabilă timp de 10 ani, de la data acordării acesteia. În prezent, Unibet le oferă clienților săi o platformă de pariuri sportive, una pentru cazino și una pentru Poker. Toate acestea sunt disponibile atât pe web, cât și pe dispozitivele mobile, fiind lansate aplicații separate pentru sistemele de operare Android și iOS. Iubitorii jocului de Poker din România se pot bucura de jocul favorit pe Unibet Poker, acolo unde sunt întâmpinați cu un pachet de bun venit în valoare de 200 €.

Oferta Unibet Poker include jocuri live, turnee, jocuri cash, dar și jocuri sit&go. Clienții din comunitate au la dispoziție metode rapide, prin care își pot alimenta contul și cu ajutorul cărora pot efectua retrageri. Atât platforma, cât și aplicația mobilă sunt bine optimizate, iar utilizatorii se pot bucura de jocul de Poker în condiții de top. Unibet Poker este un pionier în această industrie, iar de-a lungul anilor, compania a încercat să își îmbunătățească serviciile bazându-se în România și în celelalte țări în care operatorul este licențiat pe deviza „By Players, For Players”.

În acest articol vei afla cum poți juca la Unibet Poker, cum poți depune fonduri, cum poți lua legătura cu serviciul de relații cu clienții, vei găsi detalii despre cele mai bune promoții, dar și răspunsul la cele mai frecvente întrebări.


💰 Unibet Poker Bonus de Bun Venit

Pentru a putea încasa bonusul de bun venit la Unibet Poker trebuie să parcurgi procesul de înregistrare, care în mod normal durează între 2 și 3 minute. În acest fel, te vei alătura celor peste 10 milioane de jucători deja existenți și vei juca Poker de pe web sau mobil. Clienții noi sunt întâmpinați de un bilet gratuit pentru Unibet Open, dar și de un bonus progresiv în valoare de 200E.

Unibet-poker-bonus

După înregistrare, va trebui să efectuezi o depunere de minim 10 EURO. Adițional celor prezentate anterior, ai ocazia de a primi acces la 4 turnee Freeroll de câte 500 EURO. Aceste Freeroll-uri de bun venit se desfășoară online, în fiecare săptămână. Bonusul de 200 EURO are o valabilitate de 60 zile, iar Freeroll-urile sunt disponibile 35 de zile de la creditare. În cazul în care beneficiile acordate în pachetul de bun venit nu sunt revendicate în perioadele menționate, atunci bonusurile vor fi anulate, iar fondurile rămase vor fi retrase. Unibet Poker își rezervă dreptul de a modifica sau anula oferta în cazul unor nereguli apărute.


🎁 Unibet Poker Bonusuri și Promoții

Pachetul de bun venit nu reprezintă singura promoție de care clienții se pot bucura. Iată care sunt alte bonusuri și beneficii ale utilizatorilor.

Unibet-poker-promotii

75.000 EURO la cursa punctelor XP

În fiecare săptămână, este disponibilă o cursă în care poți intra jucând Poker pe bani reali. Fie că vei opta pentru turnee, jocuri cash sau multiplicatori la jocul rapid HexaPro, poți acumula puncte, cu ajutorul cărora vei urca în clasament. Săptămânal, primii 100 de jucători din clasament vor câștiga o parte din fondul de premiere asigurat, de 15.000E. Locul 1 este premiat cu 1.500E.

Câștigă un loc la turnee live

Cu ajutorul Unibet Poker poți juca diferiți sateliți ce te pot trimite la turnee live de Poker, la care iau parte jucători consacrați. Sateliții oferă pachete live, de peste 2.250E fiecare.

Provocarea Black Belt

Mesele de Banzai îți oferă Black Belt Challenge, unde vei porni de la centura albă și vei încerca să ajungi la centura neagră. Cel mai înalt nivel îți oferă posibilitatea de a participa la Turneul Flip zilnic, de 500E.


❤️ Secțiunea de Poker la Unibet Poker

Unibet este un operator online ce s-a făcut remarcat prin toate serviciile pe care le oferă. Pe lângă pariuri sportive, Unibet cazino sau bingo, clienții Unibet se pot bucura de una din cele mai performante platforme de Poker din România. Aceasta este disponibilă pe platformele web, dar și pe dispozitivele mobile, cu ajutorul unei aplicații.

Unibet-poker-poker

Unibet Poker oferă jocuri cash, jocuri live și turnee săptămânale. Cele mai importante titluri din portofoliul Unibet Poker sunt Texas Hold’em, Pot Limit Omaha, Fast Fold și Sit&Go. Pe lângă acestea, utilizatorii pot accesa turnee multi-table sau turnee satelit. Aceste turnee satelit au un buy-in mai mic și te pot trimite la competiții mult mai mari.

Pe platforma Unibet Poker există un program de fidelitate, în care jucătorii pot fi recompensați cu anumite bonusuri particulare. Practic, acest operator online oferă o experiență de neuitat pentru jucătorii de Poker care sunt transferați de la o masă fizică, la una virtuală, experiența fiind identică. Turneele Sit&Go oferă buy-in-uri ce pornesc de la 1E și ajung la 200E. Cele HexaPro au un buy-in cuprins între 1E și 100E.

Amatorii jocului de Poker au la dispoziție diferite ghiduri cu ajutorul cărora se pot familiariza cu tainele acestei activități. Mai mult decât atât, tacticile și strategiile tale sunt în siguranță, deoarece ai posibilitatea de a rămâne anonim. Unibet îți oferă ocazia de a-ți personaliza avatarul și a-ți alege o poreclă, pentru ca adversarii să nu te poată „citi”, fiind vorba despre tactici asemănătoare cu cele din offline.


💳 Unibet Poker depuneri

Clienții Unibet Poker au la dispoziție mai multe metode cu ajutorul cărora își pot alimenta contul online. Le vom trece în revistă în cele ce urmează.

Unibet-poker-depunere-retragere

Card de credit / debit

Aceasta este cea mai utilizată metodă de către iubitorii jocului de Poker. La Unibet Poker, clienții își pot alimenta contul cu ajutorul unui card de credit/debit VISA sau MasterCard. Recent, a fost introdus și cardul Revolut. Contul poate fi alimentat cu minim 25 RON și maxim 25.000 RON, iar taxa ce se percepe este de 2%.

Transfer bancar

Transferul bancar nu implică existența vreunui card, iar contul poate fi alimentat prin intermediul banilor cash. În schimb, procesul este mai îndelungat, însă există și un alt atuu ce este reprezentat de absența limitelor de depunere.

Portofele electronice

La Unibet Poker utilizatorii au posibilitatea de a-și alimenta contul cu ajutorul portofelelor electronice. Sunt acceptate Skrill, Trustly și Paysafecard. În cazul Skrill, se percepe o taxă de 2%, iar contul poate fi alimentat cu minim 50 RON și maxim 5000 RON.

Taxa de depunere pentru Trustly este aceeași, iar contul poate avea sumele între 65 RON și 50.000 RON. Alimentarea cu Paysafecard care permite tranzacțiile de bani cash este impozitată cu 5%. Limita minimă este de 25 RON în acest caz, iar cea maximă de 3000 RON.


💸 Unibet Poker retrageri

În cazul retragerilor de la Unibet Poker, metodele nu mai sunt atât de variate, însă cu siguranță fiecare client va descoperi o modalitate care este pe placul lor.

Card de credit/debit

Cardurile de credit/debit VISA, MasterCard sau Revolut utilizate pentru alimentarea contului la Unibet Poker sunt acceptate și pentru solicitarea retragerilor. În acest caz, limita minimă acceptată este de 65 RON.

Transferul bancar

Depunerile prin transferul bancar nu presupun o limită, însă retragerile pot fi solicitate doar de la 65 RON în sus. Clienții Unibet Poker au ocazia de a solicita retragerea fondurilor prin această modalitate, însă este metoda care impune cei mai mari timpi de așteptare.

Skrill

În ceea ce privește portofelele electronice disponibile pentru depunere, Trustly și Paysafecard ies din discuție atunci când vine vorba de retrageri. Este acceptat însă, portofelul electronic Skrill, fiind o metodă extrem de facilă. Utilizatorii Unibet Poker se pot bucura de fondurile lor în contul lor Skrill, în doar câțiva pași.


📞 Unibet Poker relații cu clienții

Unibet este o casă de pariuri online cu un serviciu de relații cu clienții bine pus la punct. Operatorul pune mare preț pe utilizatorii săi și pe acest departament, care are rolul de a media orice inconvenient. În primul rând, la Unibet Poker poți utiliza centrul de ajutor. Cele mai comune întrebări își găsesc răspunsul în acea secțiune, iar uneori nu mai este nevoie ca un angajat să intervină. Totuși, există unele neclarități sau erori ce nu pot fi rezolvate instant, iar aici intervin cele două modalități prin care poți contacta operatorul Unibet Poker.

Unibet-poker-contact

În primul rând, ai la dispoziție un live chat care este disponibil în fiecare zi în intervalul orar 9-24. Această metodă de contact este recomandată pentru neclaritățile ce necesită un răspuns instant. Va trebui să furnizezi prenumele, adresa de e-mail și o scurtă descriere a problemei. Cea de-a doua modalitate de contact are în vedere e-mailul. Ai ocazia de a lua legătura cu unul dintre reprezentanții Unibet Poker prin intermediul adresei de e-mail info.ro@unibetsupport.com.

Acest mijloc de contact este recomandat pentru nelămuririle care nu sunt urgente și au nevoie de atașarea unui document foto/video.


⭐ Unibet Poker concluzie

Unibet este un operator online ce a revoluționat platformele de Poker în România. Compania a dezvoltat un serviciu online sigur și fiabil, ce poate fi utilizat de către orice client eligibil. Ai ocazia de a juca Poker online la Unibet din confortul propriei locuințe sau din orice altă locație, cu ajutorul unei aplicații mobile. Unibet le pune la dispoziția clienților o aplicație separată față de cea de pariuri sportive sau cazino.

Procesul de înregistrare este unul facil, iar metodele de depunere și retragere oferă destul de multe alternative. De asemenea, mesele de Poker de la Unibet sunt destinate atât jucătorilor ce preferă mize mici, cât și amatorilor de Poker ce joacă pe mize mari. În plus, jucătorii au ocazia de a rămâne anonimi, acesta fiind un avantaj primordial în jocul de Poker online. Experiența de peste două decenii a companiei reprezintă o garanție a succesului.

Nu în ultimul rând, toți clienții noi sunt întâmpinați cu un pachet de bun venit generos ce îi ajută să se acomodeze cu platforma online.


⁉️ Unibet Poker întrebări frecvente

 

 • La Unibet pot juca doar Poker?

  Nu, Pokerul este doar o ramură din oferta completă pe care operatorul Unibet o are. Clienții au ocazia să joace la pariuri sportive, cazino, Poker sau bingo, atât pe web, cât și pe dispozitivul mobil.

   

 • Unibet funcționează legal la noi în țară?

  Da, Unibet este un operator online ce se află pe lista albă a ONJN (Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc). Compania deține licența nr. L1160657W000330 ce a fost emisă pe data de 25.08.2016 și are o valabilitate de un deceniu.

   

 • Este legal să mă înregistrez la Unibet Poker?

  Unibet Poker face parte din oferta Unibet, un operator online licențiat de către ONJN. Totuși, pentru ca tu să joci complet legal, trebuie să deții o reședință în România și să ai vârsta minimă legală necesară participării la activități legate de jocuri de noroc – 18 ani.

   

 • Câte conturi pot avea la Unibet Poker?

  Fiecare persoană de pe teritoriul României are dreptul la un singur cont online pe platforma Unibet Poker. Orice încercare de a încălca această regulă este pedepsită cu închiderea contului și poate atrage o restricție pe viitor.

   

 • Câte bonusuri de bun venit pot încasa?

  După cum spuneam, fiecare utilizator își poate deschide un singur cont online. În aceste condiții, este posibil să încaseze un singur bonus de bun venit, deoarece oferta este destinată exclusiv clienților noi.

   

 • Ce pot face dacă am o problemă la contul de Unibet Poker?

  Primul pas pe care ai putea să îl faci atunci când întâmpini o problemă la contul tău online este să consulți centrul de ajutor. În cazul în care răspunsul pe care îl cauți nu se regăsește acolo, ai la dispoziție două modalități prin care poți contacta operatorul. Poți lua legătura fie prin intermediul chat-ului live – care este disponibil în fiecare zi de la ora 9 până la 24 – sau poți trimite un e-mail la adresa info.ro@unibetsupport.com.

   

 • Dacă am uitat parola, ce pot face?

  Dacă nu reușești să te conectezi la contul de Unibet Poker, ai la dispoziție un buton intitulat „Ai uitat parola?”. Unibet Poker îți va furniza apoi pe adresa de e-mail un link pentru resetarea parolei. În cazul în care nu reușești să te conectezi, este indicat să contactezi de urgență operatorul.

   

 • De ce trebuie să îmi verific contul?

  Imediat după înregistrare este indicat să parcurgi și procesul de verificare KYC. Acesta este foarte ușor și vei furniza o confirmare a identității, prin intermediul unei copii după buletin, pașaport sau permis de conducere. Adițional, este posibil să îți fie cerută o dovadă a adresei, ce poate lua forma unei facturi la utilități sau a unui extras bancar. Procesul de verificare este unul extrem de important, deoarece fără finalizarea lui poți întâmpina limite de depunere, pariere sau retragere. Mai mult decât atât, un cont al cărui proces de verificare KYC nu a fost finalizat cu succes timp de 30 de zile după înregistrare, va fi închis, iar fondurile rămase se vor pierde.

   

 • Pot închide contul Unibet Poker?

  Unibet este un operator online ce sprijină jocul responsabil, așadar le permite clienților să renunțe la servicii. În momentul în care simți că ai nevoie de o pauză, poți opta pentru o autoexcludere de 1 zi, 7 zile, 1 lună, 3 luni sau o jumătate de an. În momentul în care perioada specificată expiră, Unibet te va contacta prin intermediul unui SMS sau al unui e-mail. Dacă totuși dorești să îți închizi contul definitiv, atunci ai la dispoziție această metodă. În plus, poți opta să nu mai primești materiale publicitare din partea operatorului.

   

 • Pot juca la Unibet Poker de pe mobil?

  Unibet are o aplicație mobilă bine optimizată pentru dispozitivele mobile ce utilizează sistemele de operare Android și iOS. Vestea și mai bună este aceea că Unibet Poker se bucură și de o aplicație separată, față de cea de cazino sau pariuri sportive.