Unibet Poker

Unibet Poker video recenzie

UNIBET POKER →UNIBET POKER →


Unibet a inceput in 1998, ca o casa de pariuri telefonice, inainte de a se diversifica pentru a include poker, jocuri de cazino si bingo. Cu toate acestea, pokerul de la Unibet a fost intotdeauna parte dintr-o retea mai larga (MPN) pana cand au lansat propriul site de poker autonom acum cativa ani.

Unibet sunt considerati specialisti la diverse forme de jocuri de noroc, cu accent mai mult pe cartea de sport si cazinou. Aceasta este o veste buna pentru jucatorii de poker, deoarece veti gasi multi jucatori de agrement care se intalnesc si au un joc de poker dupa o victorie in sloturi sau daca echipa lor favorita le-a castigat o suma ordonata. Pokerul Unibet este conceput pentru distractie, cu o serie de teme de tabel placute si avatare disponibile, in timp ce nu va trebui sa va faceti griji cu privire la rasnitele folosind afisoare cu capul sus, deoarece acestea sunt interzise. Nu, nu este cel mai mare site de astazi, dar daca doriti un joc cu o baza slaba de jucatori, ar putea fi ideal.

Este vorba despre jocurile in numerar in care banii pot fi cu adevarat castigati la Unibet Poker Mergeti catre un site de poker specializat si s-ar putea sa constatati ca o mare parte din jucatori sunt masini serioase, folosind de obicei software-ul pentru a va asigura un profit. Unibet este foarte diferit. O proportie mult mai mare din baza jucatorilor este recreativa, ceea ce inseamna ca chiar si un joc oarecum solid poate asigura un profit, intrucat jetoanele vor imprastia mult mai mult. La Unibet puteti opta pentru a avea cinci identitati diferite, fiecare cu propriul alias, ceea ce inseamna ca, daca exista rasnite, va avea un timp mult mai greu sa gaseasca o citire!

Tabelele de numerar disponibile nu sunt limita pentru retinere, Omaha si Banzai. Optiunile fara retinere limita incep pana la 0,02 EUR / 0,04 EUR, ajungand pana la 2 € / 4 €. Nu veti gasi selectia tabelelor la Unibet, deoarece veti fi adaugat pur si simplu la un pool de jucatori atunci cand va alaturati si adaugati la o masa aleatorie. Limita potului Omaha este disponibila exact la aceleasi mize, desi, asa cum se intampla pe orice site de poker, veti gasi mult mai putin trafic la aceste tabele. Optiunea finala, Banzai, este un joc de joaca rapida, unde vei incepe doar cu 10 blind-uri mari, care promite poker plin de actiune rapida. Acestea sunt disponibile la mize de 0,05 € / 0,10 €, 0,25 € / 0,50 € si 1 € / 2 €.

Numarul jucatorilor din turneele de la Unibet este relativ scazut in comparatie cu alte site-uri de poker, dar cu siguranta acest lucru poate avea avantajele sale, deoarece nu veti petrece ore intregi pentru a face un tabel final asa cum s-ar putea ca pe alte site-uri. Formatele sunt un mix de jocuri normale, profunde si turbo, turneele turbo fara limita fiind cele mai populare dintre toate la Unibet.

In general, buy-in-urile sunt destinate in mare parte jucatorilor de agrement, cu multe turnee cu un buy-in de doar 1 € sau 2 €, in timp ce veti gasi, de asemenea, numeroase freeroll-uri care frecventeaza programul turneului. Cel mai mare buy-in al saptamanii este pentru finala de duminica la 250 €, in timp ce un eveniment garantat de 4.000 € are loc si intr-o duminica cu un buy-in de 90 €. Unibet pariuri gazduieste, de asemenea, propriul lor turneu de poker din Marea Britanie si sateliti la aceste evenimente, de asemenea, difuzate non-stop.

Unibet le place cu siguranta sa isi pastreze pokerul drept. In doar cateva clicuri, veti fi la alegerea dvs., deoarece nu veti avea griji in ceea ce priveste selectarea tabelelor – toate acestea sunt realizate pentru dvs. dupa ce ati apasat butonul „alaturati-va”. Jocurile in sine joaca repede si sunt foarte mari la design. Exista o serie de teme cu aspect stralucitor disponibile, asa ca daca doriti sa jucati poker pe o masa de hochei de masa, pe o cale ferata sau pe un covor magic, puteti, in timp ce cei carora le place sa o pastreze simpla au si aceasta optiune. De asemenea, vei alege dintre orice avatare amuzante cand stai la masa, asa ca daca vrei sa fii un cowboy, un varcolac sau chiar un jester de curte, alegerea este a ta. Toate acestea se adauga la natura recreativa a site-ului, ceea ce va fi benefic doar pentru cei cu un talent de poker.

Cand v-ati inscris prima data pe site, va puteti bucura de un bonus instantaneu de 10 GBP fara sa efectuati nici macar o depunere, in timp ce un bonus progresiv de 200 € va fi si al vostru atunci cand faceti prima depunere. Va veti bucura, de asemenea, de inscrierea la patru role de 500 de euro gratuite, precum si un bilet gratuit de 4 € la un calificator al Poker Tour din Marea Britanie.

Jucatorii existenti vor gasi o varietate placuta de asemenea. Bonusul mare este probabil unul dintre cele mai interesante pe care le veti gasi online, unde cea mai mare mana a site-ului la fiecare 20 de minute va apuca 100 de blind-uri mari. Veti avea misiuni de completat, unde puteti castiga bilete la turnee si sateliti, in timp ce pierderile jucatorilor peste o saptamana pot primi acces la listele suplimentare gratuite pentru a castiga banii inapoi! Finalizati banii intr-un Sit N Go si va veti regasi cu un bilet la unul dintre cele doua „Flipuri Sit N Go” cu fonduri de premii de 400 € si 600 €.

Logo Unibet

Bonus de €200

Înregistrare Înregistrare