Menu

Alege bonusul de buin venit de la Unibet

Alege bonusul de buin venit de la Unibet

Unibet promoveaza ca primul dvs. pariu este de 100% fara risc pana la 250 RON. In timp ce acest lucru este corect, ca de obicei exista niste termeni si conditii care trebuie luate in considerare. Daca pierdeti, atunci banii sunt rambursati si veti continua sa va bucurati de pariuri. Daca castigi, atunci va trebui sa va rasturnati profiturile din acest pariu de 5 ori inainte de a putea fi retras. Acest pariu fara risc poate fi folosit pentru pariuri pre-meci si live.

Un promo pe care eu sunt fericit sa-l raportez a revenit pentru sezonul de fotbal 2017/2018 este oferta de 90+. Daca pariul tau este ruinat de un gol in timpul ranirii (nu in plus / penalitati), atunci vei primi banii inapoi. Aceasta este pentru meciurile din Premier League, Liga Campionilor si La Liga. Acest lucru are o multime de valoare, iar daca book-ul dvs. curent nu-l ofera, atunci as recomanda sa luati serios in considerare schimbarea.

Chiar si fara avantajele suplimentare ale celor 40.000 de evenimente live in fiecare an – Unibet se ocupa foarte mult de cei obisnuiti. De asemenea, puteti beneficia de alte oferte din jurul site-ului. Urmariti pagina de pornire Unibet pentru a va asigura ca nu ratati!

Chair daca nu este tipul de bonus preferat de voi, la Unibet nu veti regreta de deschiderea unui cont de pariuri sportive. Asa cum am mentionat mai sus, banii depusi pentru primirea bonusului nu ii veti pierde sub nicio forma, in cel mai rau caz va veti supune termenilor si conditiiilor de rulaj pentru a-i transforma in bani reali, iar cum oferta este super bogata, aveti toate sansele sa reusiti obtinerea de castiguri foarte bune intr-un timp foarte scurt. Practic intr-o singura zi puteti lua bonusul si chiar sa ajungeti la retragerea de castiguri daca treceti cu atentie prin toate etapele de verificare si respectati modalitatea de eligibilitate a pariurilor.

Știri relevante