Menu

Alege bonusul de buin venit de la Unibet

Alege bonusul de buin venit de la Unibet

Unibet are grijă de jucătorii săi de la primul pariu

Unibet promovează ca primul dvs. pariu este de 100% fără risc până la 250 RON. În timp ce acest lucru este corect, ca de obicei există nişte termeni şi condiţii care trebuie luate în considerare. Dacă pierdeţi, atunci banii sunt rambursaţi şi veţi continua să vă bucuraţi de pariuri. Dacă câştigi, atunci va trebui să vă răsturnaţi profiturile din acest pariu de 5 ori înainte de a putea fi retras. Acest pariu fără risc poate fi folosit pentru pariuri pre-meci şi live.

Un promo pe care eu sunt fericit să-l raportez a revenit pentru sezonul de fotbal 2017/2018 este oferta de 90+. Dacă pariul tău este ruinat de un gol în timpul rănirii (nu în plus/penalităţi), atunci vei primi banii înapoi. Această este pentru meciurile din Premier League, Liga Campionilor şi La Liga. Acest lucru are o mulţime de valoare, iar dacă book-ul dvs. curent nu-l oferă, atunci aş recomanda să luaţi serios în considerare schimbarea.

 

<a class="wpil_keyword_link" title="Unibet" href="https://pariubet.ro/recenzie/unibet/" data-wpil-keyword-link="linked">Unibet</a> →<a class="wpil_keyword_link" title="Unibet" href="https://pariubet.ro/recenzie/unibet/" data-wpil-keyword-link="linked">Unibet</a> →

Unibet lasă avantajele deoparte pentru a sprijinii jucătorii

Chiar şi fără avantajele suplimentare ale celor 40.000 de evenimente live în fiecare an – Unibet se ocupa foarte mult de cei obişnuiţi. De asemenea, puteţi beneficia de alte oferte din jurul site-ului. Urmăriţi pagina de pornire Unibet pentru a vă asigura că nu rataţi!

Chair dacă nu este tipul de bonus preferat de voi, la Unibet nu veţi regreta de deschiderea unui cont de pariuri sportive. Aşa cum am menţionat mai sus, banii depuşi pentru primirea bonusului nu îi veţi pierde sub nicio formă, în cel mai rău caz vă veţi supune termenilor şi conditiiilor de rulaj pentru a-i transforma în bani reali, iar cum ofertă este super bogată, aveţi toate şansele să reuşiţi obţinerea de câştiguri foarte bune într-un timp foarte scurt. Practic într-o singură zi puteţi lua bonusul şi chiar să ajungeţi la retragerea de câştiguri dacă treceţi cu atenţie prin toate etapele de verificare şi respectaţi modalitatea de eligibilitate a pariurilor.

 

Știri relevante