Menu

Betano – noua dimenisune a pariurilor live

Betano - noua dimenisune a pariurilor live

Oferta live de la Betano cuprinde pariuri din sporturi precum fotbal, tenis, volei si altele, dar chair si asa, sunt case de pariuri on line care stau mai bine din punctul de vedere al ofertei, decat Betano. Cand facem referire la oferta in timp real pe fotbal, casa de pariuri on line sta la fel de bine ca orice alta casa de pariuri licentiata.

La fiecare meci este oferita o gama larga de pariuri. Daca sunteti adeptul strategiei minutului urmatorului gol, la Betano aveti optiunea de a paria pe interval de cate 10 minute, putand chiar paria si pe intervalul unei singure echipe.

Betano →Betano →

 

Un aspect negative ar fi ca, la competitiile mai mici, optiunile de pariere sunt blocate mai des decat la alte agentii. P e de alta parte, daca totusi apucati sa plasati pariul droit, acesta este plasat rapid si foarte rar se intampla sa fie respins. De asemenea, puteti adauga la favorite meciurile si optiunile de pariere dorite, astfel incat nu trebuie sa le cautati de fiecare data, aceasta optiune fiind foarte folositoare, mai ales in cazul dispozitivelor mobile.

Daca nu folositi prea des platforma de live betting a celor de la Betano, nu puteti s ava dati seama de cat de stabile este, in comparative cu platforma de la alte case de pariuri.

Se mai poate spune ca agentia Betano pune mare accent pe parerea clientilor, motiv pentru care tot timpul veti gasi un reprezentant al casei de pariuri care sa va lamureasca.

Un lucru interesant este combinatia intre platforma de pariuri live si serviciul de transmisiuni live video, cu atat mai mult ca nu prea se poate una fara alta. In momentul de fata, Betano este una dintre putinele case de pariuri on line unde puteti urmari live video desfasurarea jocului, fiind una dintre putinele case de pariuri on line care si ofera aceasta facilitate.

Alte facilitate oferite ar fi:

-Serviciul Betano Live Betiing-poate fi accesat in timp real de pe telefon prin intermediul aplicatiei pentru IOS si Android.

-optiunea de a adauga la favorite

-pagina de statistici la meciuri live.

Știri relevante