Menu

Betano precepe 2% comision la depunere

Betano precepe 2% comision la depunere

Incepand de azi 3 septembrie 2019, la prima conectare care o vom avea pe contul de Betano vom avea afisat in cont ca se introduce un comision de 2% din valoarea fiecarei depuneri pe Betano. Acest comision era pana acum suportat de catre casa de pariuri in cazul de fata de Betano, dar se pare ca lupta dintre casele de pariuri online si agentiile de teren are o noua turnura si s-a aprobat o lege comuna prin care, inclusiv casele de pariuri care opereaza doar in mediul online sa plateasca o taxa de administrare.

Betano →Betano →

Evident aceasta taxa de administrare trebuie sa fie platita de undeva, si nu din venitul casei de pariuri online, mai degraba din buzunarul utulizatorilor online care in afara de impozitul pe castig nu plateau alta taxa, asa cum platesc pariorii care joaca la agentille de teren ale anumitor case de pariuri. Din aceasta cauza Betano online, ca probabil multe alte case online, au implementat un comision de 2% din valoarea depunerilor pe care le face jucatorul. Aceasta taxa va echivala cu cea pe care casa de pariuri online este obligata prin lege sa o virere la stat.

Cu siguranta ca vor aparea miscari de trupe in randul jucatoarilor cel putin de la Betano care nu vor fi de acord cu aceasta taxa. Ce nu este precis, daca si la metodele alternative de depunere precum portofelele virtuale sau alta modalitate se va percepe acest comison de 2%. Dar ramane de vazut. Vom testa si vor revenii cu detalii daca, da sau nu si la metodele alternative se va intampla la fel. La un raspuns negativ, probabil multi pariori vor apela la aceste protofele virtuale pentru a efectua depunerea in contul Betano.

Știri relevante