Menu

Betano sponsor oficial pentru Liga 1

Betano sponsor oficial pentru Liga 1

Casele de pariuri aleg diverse modalitati prin care se fac cunoscute. In cazul Betano, ei sunt de cateva sezoane sponsori oficiali ai Ligii 1 de la noi. Poate vi se pare ciudat de ce sau pentru ce. Va spunem noi motivul care este foarte simplu: cote mai mari la evenimentele din Liga 1.

Betano →Betano →

 

In fiecare sezon Betano vine cu noi suprize pentru pariorii din Romania. In acest sezon de Liga 1, pe Betano ai parte pe langa cotele marite si de pariuri gratuite sub forma de freebet in functie de ce si cum pariezi. Pariuri live sunt la toate partidele de Liga 1 pe Betano, datorita acestui parteneriat cu Liga Profesionista de Fotbal. Mai ai si vanatajul ca poti vedea transmisiuni live la fiecare partida de liga 1, evident tot datorita sponsoriizarii.

In plus cu Betano Liga 1, ai ocazia de a plasa si pariuri antepost care erau disponibile doar la marile ligi europene. Daca esti un pariori cariuia iti place sa pariezi pe Liga 1, ai toate motivele sa o faci alaturi de Betano unde ai cele mai multe avantaje.

In fiecare etapa de Liga 1, in functie de ce partide se desfasoara, Betano face o selectie de pariuri speciale pe care o posteaza in fruntea ofertei pentru saptamana in curs.

Știri relevante