Menu

Betano sponsor oficial pentru Liga 1

Betano sponsor oficial pentru Liga 1

Betano sponsor oficial pentru Liga 1

Casele de pariuri aleg diverse modalităţi prin care se fac cunoscute. În cazul Betano, ei sunt de câteva sezoane sponsori oficiali ai Ligii 1 de la noi. Poate vi se pare ciudat de ce sau pentru ce. Vă spunem noi motivul care este foarte simplu: cote mai mari la evenimentele din Liga 1.

Betano →Betano →

Betano vine cu noi suprize pentru pariorii din România

În fiecare sezon Betano vine cu noi suprize pentru pariorii din România. În acest sezon de Liga 1, pe Betano ai parte pe lângă cotele mărite şi de pariuri gratuite sub forma de freebet în funcţie de ce şi cum pariezi. Pariuri live sunt la toate partidele de Liga 1 pe Betano, datorită acestui parteneriat cu Liga Profesionistă de Fotbal. Mai ai şi vanatajul că poţi vedea transmisiuni live la fiecare partidă de liga 1, evident tot datorită sponsoriizarii.

În plus cu Betano Liga 1, ai ocazia de a plasă şi pariuri antepost care erau disponibile doar la marile ligi europene. Dacă eşti un pariori cariuia îţi place să pariezi pe Liga 1, ai toate motivele să o faci alături de Betano unde ai cele mai multe avantaje.

În fiecare etapă de Liga 1, în funcţie de ce partide se desfăşoară, Betano face o selecţie de pariuri speciale pe care o postează în fruntea ofertei pentru săptămâna în curs.

 

Știri relevante