Menu

Care e programul de lucru la Casa Pariurilor

Care e programul de lucru la Casa Pariurilor
Dacă vorbim despre programul celor de la Casa Pariurilor, se poate spune că acesta este fără excepţie, de luni până duminică, în intervalul orar 10, 00-22, 00, iar pe durata verii, programul este mai scurt, şi anume, în intervalul orar 12, 00-20, 00. Totuşi, la fel ca la alte case de pariuri, şi unele agenţii Casa Pariurilor, au un program prelungit, până la miezul nopţii. De asemenea, în perioada Sărbătorilor, programul este unul special, un program mai scurt.

Casapariurilor deţine cel mai flexibil progam de lucru

În schimb, dacă vorbim despre programul agenţilor on line ale Casei Pariurilor, acesta este non-stop, astfel că se poate paria tot timpul, la orice oră din zi sau din noapte. Plus că este şi mai confortabil, nemaifiind necesar drumul până la agenţie, deoarece contul de pariuri poate fi accesat de pe orice calculator sau dispozitiv mobil, lucru care este valabil la orice agenţie de pariuri on line.

Legat de programul special de vara, exista posibilitatea ca acesta să se schimbe sau că programul să fie uşor modificat. De asemenea, mai există şi agenţii care au un program redus, în speţă până la ora 21, 0, în zilele de sâmbătă şi duminică.

De sărbători la Casapariurilor ai cel mai lung program

Pe de altă parte, în serile cu evenimente sportive importante, de exemplu Liga Campionilor, sunt unele agenţii care au program prelungit, pentru a se putea paria live.

În legătură cu programul de Sărbători, orarul de funcţionare diferă de la agenţie la agenţie, de la an la an şi de la sărbători la sărbători.

Astfel, dacă vreţi să pariaţi într-o astfel de zi, trebuie să vă informaţi înainte, pentru a putea şti până la ce oră este deschisă agenţia respectivă. Cel mai simplu este să consultaţi programul agenţiilor pe site-ul casei de pariuri care de obicei este postat cu 1-2 zile înainte. De asemenea, şi pe uşă agenţiei sau în agenţie este afişat programul pe care îl va avea agenţia în perioada Sărbătorilor. Nu trebuie uitat faptul că puteţi paria on line de pe calculator sau de pe orice sispozitiv mobil chiar şi în dimineaţa de Crăciun, sau în noaptea dintre ani sau în noaptea de Înviere.

Indiferent care este programul de lucru la casa pariurilor nu trebuie să vă îngrijoraţi că aveţi posibilitatea să pariaţi şi online, iar la agenţii programul va fi afişat din timp pe uşile agenţiilor.

Știri relevante