Menu

Care e programul de lucru la Casa Pariurilor

Care e programul de lucru la Casa Pariurilor

Daca vorbim despre programul celor de la Casa Pariurilor, se poate spune ca acesta este fara exceptie, de luni pana duminica, in intervalul orar 10, 00-22, 00, iar pe durata verii, programul este mai scurt, si anume, in intervalul orar 12, 00-20, 00. Totusi, la fel ca la alte case de pariuri, si unele agentii Casa Pariurilor, au un program prelungit, pana la miezul noptii. De asemenea, in perioada Sarbatorilor, programul este unul special, un program mai scurt.

In schimb, daca vorbim despre programul agentilor on line ale Casei Pariurilor, acesta este non-stop, astfel ca se  poate paria tot timpul, la orice ora din zi sau din noapte. Plus ca este si mai confortabil, nemaifiind necesar drumul pana la agentie, deoarece contul de pariuri poate fi accesat de pe orice calculator sau dispozitiv mobil, lucru care este valabil la orice agentie de pariuri on line.

Legat de programul special de vara, exista posibilitatea ca acesta sa se schimbe sau ca programul sa fie usor modificat. De asemenea, mai exista si agentii care au un program redus, in speta pana la ora 21, 0, in zilele de sambata si duminica.

Pe de alta parte, in serile cu evenimente sportive importante, de exemplu Liga Campionilor, sunt unele agentii care au program prelungit, pentru a se putea paria live.

In legatura cu programul de Sarbatori, orarul de functionare difera de la agentie la agentie, de la an la an si de la sarbatori la sarbatori.

Astfel, daca vreti sa pariati intr-o astfel de zi, trebuie sa va informati inainte, pentru a putea sti pana la ce ora este deschisa agentia respectiva. Cel mai simplu este sa consultati programul agentiilor pe site-ul casei de pariuri care de obicei este postat cu 1-2 zile inainte. De asemenea, si pe usa agentiei sau in agentie este afisat programul pe care il va avea agentia in perioada Sarbatorilor. Nu trebuie uitat faptul ca puteti paria on line de pe calculator sau de pe orice sispozitiv mobil chiar si in dimineata de Craciun, sau in noaptea dintre ani sau in noaptea de Inviere.

Indiferent care este programul de lucru la casa pariurilor nu trebuie sa va ingrijorati ca aveti posibilitatea sa pariati si online, iar la agentii programul va fi afisat din timp pe usile agentiilor.

Știri relevante