Menu

Care sunt de fapt Agenţiile Betano

Care sunt de fapt Agentiile Betano

Agenţiile Betano

Probabil mulţi dintre voi încă fac confuzie între agenţiile de teren şi cele online. Diferenţa este clară, de ordin palpabil. Da. Cam aşa stau lucrurile şi unii dintre voi sunt induşi în eroare. Probabil nu înţelegeţi precum este şi la acele case de pariuri care au în ambele sensuri şi aici ştiţi la care ne referim.

În cazul Betano, singurul tip de agenţii care exista sunt cele online şi probabil aşa vor rămâne. Suntem la curent cu destul de multe informaţii şi cel puţin pe moment, Betano, nu intenţionează să deschidă şi agenţii de teren. Probabil altfel ar fi fost lucrurile dacă porneau la drum inves, de la colţ de strada spre mediul online.

Betano →Betano →

Betano are totul în mediul online

Sperăm că înţelegeţi că Betano are totul în mediul online şi nu în altă parte. Ar fi bine să rămână doar acolo ca şi aşa este plin peste tot de agenţii de colţ de stradă şi niciuna nu poate concura cu ce este Betano în momentul de faţă. Betano pentru cine a înţeles este replică fidelă a acelei case de pariuri online cu fundal verde şi scris galben la care toţi pariorii aveau cont deschis şi jucau cu mare drag. Dar acea casa s-a retras datorită legilor cu privire la jocurile de noroc de pe teritoriul nostru. Până la urma cei care au infintat agenţia Betano, au intels acest lips imens din sufletele pariorilor.

Știri relevante