Menu

Care sunt de fapt Agentiile Betano

Care sunt de fapt Agentiile Betano

Probabil multi dintre voi inca fac confuzie intre agentiile de teren si cele online. Diferenta este clara, de ordin palpabil. da. Cam asa stau lucrurile si unii dintre voi sunt indusi in eroare. Probabil nu intelegeti precum este si la acele case de pariuri care au in ambele sensuri si aici stiti la care ne referim.

In cazul Betano, singurul tip de agentii care exista sunt cele online si probabil asa vor ramane. Suntem la curent cu destul de multe informatii si cel putin pe moment, Betano, nu intentioneaza sa deschida si agentii de teren. Probabil altfel ar fi fost lucrurile daca porneau la drum inves, de la colt de strada spre mediul online.

Speram ca intelegeti ca Betano are totul in mediul online si nu in alta parte. Ar fi bine sa ramana doar acolo ca si asa este plin peste tot de agentii de colt de strada si niciuna nu poate concura cu ce este Betano in momentul de fata. Betano pentru cine a inteles este replica fidela a acelei case de pariuri online cu fundal verde si scris galben la care toti pariorii aveau cont deschis si jucau cu mare drag. Dar acea casa s-a retras datorita legilor cu privire la jocurile de noroc de pe teritoriul nostru. Pana la urma cei care au infintat agentia Betano, au intels acest lips imens din sufletele pariorilor.

Știri relevante