Menu

Cat este comisionul de retragere la betano

Cat este comisionul de retragere la betano

La Betano, limita de retragere este undeva la 120 de lei, indiferent de metoda folosita. Pot fi effectuate retrageri prin card, Skrill, Neteller, Paysafecard, Betano fiind una dintre putinele case de pariuri care permite retragerea prin aceasta ultima metoda.

Timpul de asteptare pentru o retragere prin card bancar, Neteller,Skril sau Paysafecard este in aceeasi zi, banii aparand in portofelul electronic in 1-2 zile lucratoare, iar in cazul retragerii prin card bancar, baii vor intra pe card in minim 3, maxim 7 zile lucratoare. Nici una dintre metodele de retragere nu percepe comision pentru primele 2 retrageri dintr-o luna calendaristica, iar incepand cu a 3 a retragere, comisionul este de 9 lei.

Singura metoda de retragere unde nu se platesc taxe, dar si cea mai sigura si rapida este prin paysafecard. Cererea este procesata in aceeasi zi, fara nicio taxa.

Incepand cu a 3 a retragre din luna, se va plati o taxa de 3 % din suma retrasa. De asemenea, exista posibilitatea ca sa fiti taxati cu un mic comision de unitatea bancara, dar acest lucru nu are nicio legatura cu casa de pariuri..Pentru a edea care este comisionul perceput la retragere, trebuie sa ajungeti in situatia de a retrage.

Știri relevante