Menu

Cât este comisionul de retragere la Betano

Cat este comisionul de retragere la betano

Betano aplica un comision de retragere

La Betano, limita de retragere este undeva la 120 de lei, indiferent de metoda folosită. Pot fi effectuate retrageri prin card, Skrill, Neteller, Paysafecard, Betano fiind una dintre puţinele case de pariuri care permite retragerea prin aceasta ultimă metoda.

Timpul de aşteptare pentru o retragere prin card bancar, Neteller,Skril sau Paysafecard este în aceeaşi zi, banii apărând în portofelul electronic în 1-2 zile lucrătoare, iar în cazul retragerii prin card bancar, băii vor intra pe card în minim 3, maxim 7 zile lucrătoare. Nici una dintre metodele de retragere nu percepe comision pentru primele 2 retrageri dintr-o lună calendaristică, iar începând cu a 3 a retragere, comisionul este de 9 lei.

Care este valoarea taxei impuse de Betano

Singura metoda de retragere unde nu se plătesc taxe, dar şi cea mai sigură şi rapidă este prin paysafecard. Cererea este procesată în aceeaşi zi, fără nicio taxă.

Începând cu a 3 a retragre din lună, se va plăti o taxă de 3 % din suma retrasă. De asemenea, exista posibilitatea ca să fiţi taxaţi cu un mic comision de unitatea bancară, dar acest lucru nu are nicio legătură cu casa de pariuri.. Pentru a edea care este comisionul perceput la retragere, trebuie să ajungeţi în situaţia de a retrage.

Știri relevante