Menu

Cât timp este valabil un bilet câştigător la superbet

Cat timp este valabil un bilet castigator la superbet
Dacă deţineţi un bilet câştigător nerevendicat, trebuie să scrieţi superbet care conţine biletul iniţial şi numele şi adresa dvs. Aceasta NU trebuie să fie o fotocopie a biletului, deşi este recomandabil să faceţi o fotocopie sau o poză pe telefonul dvs. înainte de a-l trimite la superbet.

Biletul castigator se accepta numai in original la superbet

Superbet va scrie apoi casei de pariuri informându-i despre detalii despre revendicare. Casa de pariuri îşi va verifica înregistrările pentru un pariu restant.

În cazul în care casa de pariuri are un pariu extraordinar care se potriveşte cu detaliile date, acesta va transmite superbet un cec în numele dumneavoastră. După primirea acestei cecuri, superbet va va trimite mai departe şi va va returna biletul original către casa de pariuri.

30 de zile valabilitatea maxima a biletelor castigatoare la superbet

Biletele sunt valabile timp de o lună de la data emiterii. Dincolo de acest moment, plata unui bilet nerevendicat este la latitudinea casei de pariuri, deşi plata se face în mod normal fără nicio problemă dacă biletul este în starea iniţială şi nu există circumstanţe neobişnuite legate de pariu.

Dacă v-aţi pierdut biletul şi nu aţi contactat managerul de apeluri de pariuri la serviciu, atunci nu putem prelucra reclamaţia dvs. Cu atât de mulţi case de pariuri diferite care procesează un volum atât de mare de pariuri la fiecare întâlnire a cursei (aproximativ 30 de milioane de pariuri sunt plasate cu casele de pariuri în fiecare an), biletele pierdute nu pot fi procesate dacă nu sunt aduse la cunoştinţă managerului de pariuri în ziua. Plata se va face numai dacă deţineţi biletul, după cum am explicat mai sus.

Știri relevante