Menu

Cat timp este valabil un bilet castigator la superbet

Cat timp este valabil un bilet castigator la superbet

Daca detineti un bilet castigator nerevendicat, trebuie sa scrieti superbet care contine biletul initial si numele si adresa dvs. Aceasta NU trebuie sa fie o fotocopie a biletului, desi este recomandabil sa faceti o fotocopie sau o poza pe telefonul dvs. inainte de a-l trimite la superbet.

Superbet va scrie apoi casei de pariuri informandu-i despre detalii despre revendicare. Casa de pariuri isi va verifica inregistrarile pentru un pariu restant.

In cazul in care casa de pariuri are un pariu extraordinar care se potriveste cu detaliile date, acesta va transmite superbet un cec in numele dumneavoastra. Dupa primirea acestei cecuri, superbet va va trimite mai departe si va va returna biletul original catre casa de pariuri.

Biletele sunt valabile timp de o luna de la data emiterii. Dincolo de acest moment, plata unui bilet nerevendicat este la latitudinea casei de pariuri, desi plata se face in mod normal fara nicio problema daca biletul este in starea initiala si nu exista circumstante neobisnuite legate de pariu.

Daca v-ati pierdut biletul si nu ati contactat managerul de apeluri de pariuri la serviciu, atunci nu putem prelucra reclamatia dvs. Cu atat de multi case de pariuri diferite care proceseaza un volum atat de mare de pariuri la fiecare intalnire a cursei (aproximativ 30 de milioane de pariuri sunt plasate cu casele de pariuri in fiecare an), biletele pierdute nu pot fi procesate daca nu sunt aduse la cunostinta managerului de pariuri in ziua. Plata se va face numai daca detineti biletul, dupa cum am explicat mai sus.

Știri relevante