Menu

Ce inseamna 1+ la casa pariurilor

Ce inseamna 1+ la casa pariurilor

Aceasta este o piata de pariuri de 90 de minute (nu este inclus timpul suplimentar), iar toate obiectivele marcate de ambele parti sunt incluse in rezultatul deciziei daca pariul este sau nu castigator pe casa pariurilor.

Motivul pentru care jumatate de obiectiv este inclus in pariu, este sa va asigurati ca exista doar doua rezultate posibile si nu poate exista o alta alternativa care sa va faca sa pierdeti pariul selectat din oferta casa pariurilor.

Orice agent de pariuri cum este casa pariurilor care nu ofera cote pe aceasta piata s-ar putea sa nu se specializeze in pariuri de fotbal si poate merita sa fie cautat in alta parte. Mai jos gasiti o selectie de case de pariuri care sunt puternice pentru pariuri de fotbal.

Principala firma de pariuri de difuzare pentru fotbal este Sporting Index. Au o piata totala de pariuri raspandite Total Obiective, dar nu o piata specifica de peste / sub 0,5 Obiective. Piata Obiectivelor Totale este singura piata de obiective si se bazeaza, in general, in jurul valorii de 3 goluri (pentru meciul mediu).

Sansele obisnuite pentru piata 1+ vor inregistra la orice gol marcat. Sansele privind obiectivele sub 1+ ar fi aproximativ de cateva ori mai mari.

Acestea sunt doar exemple de cote brute pentru un meci general. Evident, acestea vor varia in functie de echipele implicate. De exemplu, daca este Real Madrid acasa la Real Betis, sansele vor fi destul de diferite, intrucat un obiectiv este mult mai sigur in acest meci.

Nu sariti repede sa pariati pe aceasta optiune la orice meci fiind foarte pacalitoare, deoarece inclusiv statistic vorbin cele mai multe goluri se dau dupa minutul 60.

Știri relevante