Menu

Ce inseamna 3+ la pariuri superbet

Casele de pariuri precum superbet pot avea peste 100 de piete diferite pe un anumit meci de fotbal. Acestea pot fi piete pe colturi, goluri, cartonase galbene, chiar si numere de tricou. Probabil exista o piata pentru toata lumea, in special la un meci din Premier League.

Aici ne concentram mai mult pe pietele de pariuri mai populare care evident se regasesc si in oferta superbet la 3+, cum ar fi pariurile castigatorilor meciurilor, peste / sub 2,5 goluri, ambele echipe care vor marca, etc.

Am redat mai jos un scurt ghid disponibil si pe supebet cu privere la 3+, dar va rugam sa nu ezitati sa faceti clic pe pagina relevanta pentru mai multe informatii, precum si exemple de pariu pe pietele selectate.

Pariul peste / sub implicare implica pariorii care pariaza pe mai multe goluri, colturi, cartonase galbene sau alte evenimente dintr-un meci.

Nu trebuie sa ghiceasca numarul corect al evenimentelor mentionate anterior, ci mai degraba daca numarul final va fi peste sau sub linia stabilita de casa de pariuri.

Peste / sub 2,5 goluri este cea mai comuna piata in ceea ce priveste meciurile de fotbal, ceea ce inseamna ca poti paria pe peste 2,5 goluri care trebuie marcate (castigi daca exista trei sau mai multe goluri marcate) sau sub 2,5 goluri (castigi daca exista doua goluri marcate sau mai putin).

Exista doar doua rezultate posibile la peste / sub pariuri pe care le gasiti cu usurinta in oferta superbet la 3+, ceea ce creste semnificativ sansele de castig.

Știri relevante