Menu

Ce înseamnă 3+ la pariuri superbet

Ce inseamna 3+ la pariuri superbet
Casele de pariuri precum superbet pot avea peste 100 de pieţe diferite pe un anumit meci de fotbal. Acestea pot fi pieţe pe colţuri, goluri, cartonaşe galbene, chiar şi numere de tricou. Probabil există o piaţă pentru toată lumea, în special la un meci din Premier League.

3+ cel mai popular pariu la superbet

Aici ne concentrăm mai mult pe pieţele de pariuri mai populare care evident se regăsesc şi în oferta superbet la 3+, cum ar fi pariurile câştigătorilor meciurilor, peste / sub 2,5 goluri, ambele echipe care vor marca, etc.

Am redat mai jos un scurt ghid disponibil şi pe supebet cu privere la 3+, dar vă rugăm să nu ezitaţi să faceţi clic pe pagina relevanţă pentru mai multe informaţii, precum şi exemple de pariu pe pieţele selectate.

3+ este un pariu superbet din categoria sub/peste

Pariul peste / sub implicare implică pariorii care pariază pe mai multe goluri, colţuri, cartonaşe galbene sau alte evenimente dintr-un meci.

Nu trebuie să ghicească numărul corect al evenimentelor menţionate anterior, ci mai degrabă dacă numărul final va fi peste sau sub linia stabilită de casa de pariuri.

Peste / sub 2,5 goluri este cea mai comună piaţă în ceea ce priveşte meciurile de fotbal, ceea ce înseamnă că poţi paria pe peste 2,5 goluri care trebuie marcate (câştigi dacă există trei sau mai multe goluri marcate) sau sub 2,5 goluri (câştigi dacă există două goluri marcate sau mai puţin).

Există doar două rezultate posibile la peste / sub pariuri pe care le găsiţi cu uşurinţă în oferta superbet la 3+, ceea ce creşte semnificativ şansele de câştig.

Știri relevante