Menu

Ce inseamna handicap la fortuna

Ce inseamna handicap la fortuna

Pariul “handicap”reprezinta diferenta de goluri cu care cele 2 echipe pornesc meciul.

Astfel, handicapul poate sa fie de mai multe feluri. Handicap -1 inseamna ca echipa gazda porneste meciul cu un deficit de 1 gol,iar pentru a castiga meciul, are nevoie de o victorie la 2 goluri diferenta.Cota pentru acest pariu poate sa fie una mare, daca echipa gazda are o cota relativ mare la castigarea meciului sau poate sa aiba o cota mica, daca echipagazda are o cota mica la castigarea meciului. Daca echipa gazda nu va castiga meciul la diferenta de 2 goluri, pariul va fi pierdut, pentru ca nu a reusit sa acopere diferenta de 2 goluri.

Handicapul x inseamna ca echipa gazda va castiga meciul la o diferenta de 1 gol. Daca echipa va castiga meciul la o diferenta de 2 goluri sau mai mare sau nu va castiga meciul deloc, pariul va fi pierdut.

Handicapul 2 inseamna ca echipa nu va castiga meciul deloc.

Handicapurile -1,x si 2 se refera la meciurile de fotbal sau hochei. In cazul altor sporturi, handicapurile sunt mai mari, daca vorbim de puncte la baschet sau goluri la handbal sau game-uri sau seturi la tenis sau alte sporturi unde intre adversari se poate contura o diferenta de cel putin 2 puncte.

Știri relevante