Menu

Ce înseamnă trixie la Betano

Ce inseamna trixie la betano

Pariurile cu varinate si combinatii pe Betano

Pariul Trixie este un pariu de tip sistem sau combinaţie pe care se joacă 3 evenimente. În urma combinării celor 3 pariuri într-un sistem Trixie vor rezulta 4 pariuri, din care, în cazul în care unul din evenimentele jucate nu va avea rezultatul pariat, va rămâne un singur pariu câştigător.

Prin urmare, un sistem de pariuri Trixie înseamnă 3 evenimente pe care se pariază sau 3 meciuri. Cele 3 meciuri sunt combinate în 4 pariuri, 3 duble şi o triplă. Suma jucată se împarte egal la cele 4 pariuri.

Ce cote se recomanda la pariul Trixie pe Betano

Pariul Trixie se merită a fi jucat atunci când se joacă cote mai mari de 2. Pentru ca în această situaţie nu puteţi pierde. Dacă media cotelor pe un pariu Trixie e mai mică de 1,5 deja în situaţia în care un eveniment a fost pierdut, se pierde mai mult de jumătate din suma jucată. Partea bună este ca nu se pierde toată suma. Iar în cazul în care toate evenimentele de pe bilet sunt câştigătoare, suma câştigate e mai mică decât s-ar fi jucat suma totală de pe sistem pe o triplă.

În concluzie, dacă aveţi cote mari merita jucat acest sistem, pentru ca la un singur eveniment pierdut,  nu veţi pierde  nimic. Va luaţi banii înapoi. Dacă vreţi să nu pierdeţi toţi banii, merita jucate şi cote mai mici , pentru ca dacă se pierde un meci, va recuperaţi totuşi o parte din suma.

Știri relevante