Menu

Ce inseamna trixie la betano

Ce inseamna trixie la betano

Pariul Trixie este un pariu de tip sistem sau combinatie pe care se joaca 3 evenimente. In urma combinarii celor 3 pariuri intr-un sistem Trixie vor rezulta 4 pariuri, din care, in cazul in care unul din evenimentele jucate nu va avea rezultatul pariat, va ramane un singur pariu castigator.

Prin urmare, un sistem de pariuri Trixie inseamna 3 evenimente pe care se pariaza sau 3 meciuri. Cele 3 meciuri sunt combinate in 4 pariuri, 3 duble si o tripla. Suma jucata se imparte egal la cele 4 pariuri.

Pariul Trixie se merita a fi jucat atunci cand se joaca cote mai mari de 2. Pentru ca in aceasta situatie nu puteti pierde. Daca media cotelor pe un pariu Trixie e mai mica de 1,5 deja in situatia in care un eveniment a fost pierdut, se pierde mai mult de jumatate din suma jucata. Partea buna este ca nu se pierde toata suma. Iar in cazul in care toate evenimentele de pe bilet sunt castigatoare, suma castigate e mai mica decat s-ar fi jucat suma totala de pe sistem pe o tripla.

In concluzie, daca aveti cote mari merita jucat acest sistem, pentru ca la un singur eveniment pierdut,  nu veti pierde  nimic.Va luati banii inapoi. Daca vreti sa nu pierdeti toti banii, merita jucate si cote mai mici , pentru ca daca se pierde un meci, va recuperati totusi o parte din suma.

Știri relevante