Menu

Ce inseamna v1 la fortuna

Ce inseamna v1 la fortuna

Acest pariu este un fel de echivalent al pariului sansa dubla-x1X .Se deosebeste totusi de sansa dubla prin faptul ca, in cazul in care, meciul se termina la egalitate, se va acorda cota 1 pariului respectiv, spre deosebire de pariul sansa dubla, care in cazul egalitatii, pariul va primi cota pe care o are sansa dubla, in cazul de fata, 1X.

Astfel,daca ati plasat un pariu si ati pus acest tip de pariu, iar echipa gazda va castiga, pariul va fi castigator. In schimb, daca echipa gazda va face un rezultat de egalitate, pariul va primi cota de 1, dar pariul va fi tot castigator.

Pariul V1 se deosebeste de pariul sansa dubla, si prin faptul ca are cota mai mare, fiind intr-un fel mai avantajos decat pariul sansa dubla. Poate fi in schimb si un dezavantaj, deoarece, daca va fi un rezultat de egalitate, se va primi o cota de 1 si automat si castigul va fi destul de mult diminuat.

La Fortuna, nu prea este indicat sa jucati acest tip de pariu, pentru ca ,daca plasati un bilet “sistem”, si pierdeti deja un meci, iar un alt meci se va incheia la egalitate, si ati folosit optiunea V1, in acest caz, biletul va fi considerat necastigator.

Optiunea V1 la Fortuna, este indicat sa fie jucata doar daca aveti mai putin de 11 meciuri pe bilet.

Știri relevante