Menu

Ce înseamnă x2 casa pariurilor

Ce inseamna x2 casa pariurilor

Pariul cu  şansă dublă la pariurile din fotbal oferite de casa pariurilor

Ce înseamnă dublă şansă la pariuri putem afla din regulamentul casa pariurilor. Ei bine, după cum sugerează şi numele, vă poate oferi o şansă suplimentară de a obţine un câştig pe tablă şi face acest lucru prin dublarea opţiunilor directe dintr-un joc de la unu la doi.

Cu toate acestea, este un pariu care rareori oferă o mare valoare şi este într-adevăr bun numai atunci când îţi doreşti ca un subdog să aibă ziua lor şi să câştige în faţa unei favorite sau şocată un egal. În avest caz vă puteţi folosii de şansă dublă oferită de casa pariurilor la foate multe din partidele de fotbal.

Ai sanse mai mari de catig cu acest pariu

Acesta este un pariu simplu şi opţiunea 1 de mai sus, de exemplu, urmează să susţii echipa A pentru a câştiga sau o remiză care se va întâmpla în meci. Aşadar, veţi obţine acea opţiune suplimentară, dar, în general, este la un preţ destul de dur, mai ales dacă aţi obţinut favorizarea directă a meciului într-o dublă şansă.

Gândiţi-vă în acest fel, spuneţi ca Arsenalul este un preţ total de 1,40 pentru a câştiga un joc cu casapariurilor.ro, nu are rost să sprijiniţi un Arsenal – sau egeal, pentru ca la tunari este de aşteptat să fie atât de puternic încât nu sunt. Probabil ca veţi pierde atât de bine, în a două opţiune pentru a nu pierde jocul, va reduce drastic cotele.

Acest pronostic mai este denumit şi şansa dublă, dar mare atenţie de ce parte acordaţi semnul de victorie să nu vă coste prea scump acest aspect care uneori este un moft şi o încurcătură pe biletul de pariuri.

Știri relevante