Menu

Ce inseamna x2 casa pariurilor

Ce inseamna x2 casa pariurilor

Pariul cu dubla sansa la pariurile din fotbal oferite de casa pariurilor este o fiara veche amuzanta. Ce inseamna dubla sansa la pariuri putem afla din regulamentul casa pariurilor. Ei bine, dupa cum sugereaza si numele, va poate oferi o sansa suplimentara de a obtine un castig pe tabla si face acest lucru prin dublarea optiunilor directe dintr-un joc de la unu la doi.

Cu toate acestea, este un pariu care rareori ofera o mare valoare si este intr-adevar bun numai atunci cand iti doresti ca un subdog sa aiba ziua lor si sa castige in fata unei favorite sau socata un egal. In avest caz va puteti folosii de sansa dubla oferita de casa pariurilor la foate multe din partidele de fotbal.

o acesta este un pariu simplu si optiunea 1 de mai sus, de exemplu, urmeaza sa sustii echipa A pentru a castiga sau o remiza care se va intampla in meci. Asadar, veti obtine acea optiune suplimentara, dar, in general, este la un pret destul de dur, mai ales daca ati obtinut favorizarea directa a meciului intr-o dubla sansa.

Ganditi-va in acest fel, spuneti ca Arsenalul este un pret total de 1,40 pentru a castiga un joc cu casa pariurilor, nu are rost sa sprijiniti un Arsenal – sau egeal, pentru ca la tunari este de asteptat sa fie atat de puternic incat nu sunt. Probabil ca veti pierde atat de bine, in a doua optiune pentru a nu pierde jocul, va reduce drastic cotele.

Acest pronostic mai este denumit si sansa dubla, dar mare atentie de ce parte acordati semnul de victorie sa nu va coste prea scump acest aspect care uneori este un moft si o incurcatura pe biletul de pariuri.

Știri relevante