Menu

Cine beneficiaza de cod promo la Unibet

Cine beneficiaza de cod promo la Unibet

Unibet isi intampina clientii cu un bonus extraordinar de 40 de lire sterline, ca bonus la prima miza, daca pierde + 10 GBP bonus bonus de cazinou (T&C se aplica – Numai clienti noi). Oferta de bun venit poate fi activata cu Codul promotional Unibet. Dupa inscrierea la aceasta casa de pariuri, veti fi eligibil pentru oferta. Nu uitati ca aceasta oferta este destinata doar clientilor noi, ca trebuie sa aveti peste 18 ani si ca T&C se aplica. Retineti ca trebuie activat cu codul promo Unibet.

Oferte speciale pentru produse de cazino, bingo si poker va vor sta la dispozitie. Aruncati o privire la recenzia noastra pentru a afla mai multe despre rezervarea si oferta lor.

Unibet este unul dintre jucatorii importanti de pe piata pariurilor. Casa de pariuri se straduieste sa ofere clientilor lor o experienta de pariere completa. Clientii noi, precum si cei existenti, pot conta pe mai multe promotii si oferte. Oferta de inregistrare Unibet, declansata de codul promo Unibet este prima.

Unibet ofera, de asemenea, urmatoarele promotii pe termen lung pentru clientii noi si existenti:

Cod promotional Unibet – Sport

Unibet va acorda 40 de bani inapoi ca bonus la prima dvs. miza + bonus de 10 GBP la cazinou. Daca pariul castiga, bonusul este considerat complet si primesti castigurile si miza. Daca pariul dvs. pierde, veti primi miza dvs. pana la maximum 40 de lire sterline. Numai pentru pariuri sportive de minimum 1 GBP cu cote de 2/5 (1.40) sau mai mari. Exista o perioada de valabilitate a bonusului de 30 de zile. Aceasta oferta de inscriere se activeaza cu codul promo Unibet. Se aplica T&C.

Pariati 20 GBP si obtineti 40 GBP Bundle de bun venit

Alaturati-va Unibet ca nou client si depuneti-va utilizand una dintre metodele de plata sigure. Pariati 20 GBP + pe orice piata a cartilor de sport (cu exceptia curselor) si obtineti pariul gratuit de 10 GBP inainte de meci + 10 GBP Pariuri gratuite in joc + Bonus de 20 GBP la cazinou. Numai clienti noi. 18+. 35x Cerinte de pariere pentru bonusul cazinoului. Termeni si conditii suplimentare se aplica.

Știri relevante