Menu

Cine este de fapt Fortuna Bet

Cine este de fapt Fortuna Bet

Fortuna Bet un jucător important pe piaţa de la noi

FORTUNA BET este în prezent una dintre cele mai apreciate agenţii de pariuri on line din România. Are o experienţă bogată în ceea ce privesc pariurile sportive, reuşind să ajungă într-un timp scurt în topul celor mai bune case de pariuri care activează pe piaţa pariurilor on line.

Clienţii noi sunt întâmpinaţi cu un bonus de bun venit de 100 % la efectuarea primei depuneri, acesta acordându-se în limita a 500 RON. Pentru a beneficia de această ofertă, trebuie să urmaţi anumiţi paşi:

– Să activaţi în cel mult 3 zile bonusul de 500 RON.

– În maxim 3 zile de la acceptarea ofertei, trebuie să efectuaţi o depunere de maxim 500 RON.

– Să rulaţi suma depusă de 6 ori pe cote totale de maxim 1, 80. Pentru acest lucru aveţi la dispoziţie 14 zile.

Ce bonus primeşti de la Fortuna Bet

Bonusul de 100 % vor fi creditaţi sub forma de bani cash, nemaifiind nevoie de nicio cerinţă în ceea ce priveşte rulajul, putându-i folosi după cum doriţi sau îi puteţi retrage.

Sunt 5 motive importante pentru care puteţi începe să pariaţi on line la eFortuna:

– Existenţa unei aplicaţii de pariuri pentru mobil.

– Bonusul care dublează prima depunere.

– Streaming live a celor mai importante evenimente sportive.

– Pariurile se pot închide în orice moment, prin intermediul funcţiei de Cash Ouţ.

– Depunerile şi retragerile se pot face fără card bancar, directr din agenţiile Fortuna.

Un mare plus al Fortuna este dat de depunerea şi retragerea din agenţii, astfel ca tranzacţiile nu durează mai mult de 24 de ore. În legătură cu site-ul, se poate spune că se prezintă foarte bine, platforma se mişcă bine atât pe laptop PC, cât şi mobil, astfel ca pariurile se pot plasa în cele mai bune condiţii.

În privinţa ofertei de pariuri se mai pot aduce îmbunătăţiri, în special la handicapul asiatic. În rest, totul se prezintă OK, plus ca acest operator de pariuri se află într-o continuă dezvoltare. Câştigurile vor fi impozitate la sursă, în valoare de 1 % până la suma de 66. 750. Astfel, nu mai există nicio obligaţie în această privinţă.

 

Știri relevante