Menu

Cine este de fapt Fortuna Bet

Cine este de fapt Fortuna Bet

FORTUNA BET este in prezent una dintre cele mai apreciate agentii de pariuri on line din Romania. Are o experienta bogata in ceea ce privesc pariurile sportive, reusind sa ajunga intr-un timp scurt in topul celor mai bune case de pariuri care activeaza pe piata pariurilor on line.

Clientii noi sunt intampinati cu un bonus de bun venit de 100 % la efectuarea primei depuneri, acesta acordandu-se in limita a 500 RON. Pentru a beneficia de aceasta oferta, trebuie sa urmati anumiti pasi:

-sa activati in cel mult 3 zile bonusul de 500 RON.

-in maxim 3 zile de la acceptarea ofertei, trebuie sa efectuati o depunere de maxim 500 RON.

-sa rulati suma depusa de 6 ori pe cote totale de maxim 1, 80. Pentru acest lucru aveti la dispozitie 14 zile.

Bonusul de 100 % vor fi creditati sub forma de bani cash, nemaifiind nevoie de nicio cerinta in ceea ce priveste rulajul, putandu-i folosi dupa cum doriti sau ii puteti retrage.

Sunt 5 motive importante pentru care puteti incepe sa pariati on line la eFortuna:

-existenta unei aplicatii de pariuri pentru mobil.

-bonusul care dubleaza prima depunere.

-streaming live a celor mai importante evenimente sportive.

-pariurile se pot inchide in orice moment, prin intermediul functiei de Cash Out.

-depunerile si retragerile se pot face fara card bancar, directr din agentiile Fortuna.

Un mare plus al Fortuna este dat de depunerea si retragerea din agentii, astfel ca tranzactiile nu dureaza mai mult de 24 de ore. In legatura cu site-ul, se poate spune ca se prezinta foarte bine, platforma se misca bine atat pe laptop PC, cat si mobil, astfel ca pariurile se pot plasa in cele mai bune conditii.

In privinta ofertei de pariuri se mai pot aduce imbunatatiri, in special la handicapul asiatic. In rest, totul se prezinta OK, plus ca acest operator de pariuri se afla intr-o continua dezvoltare. Castigurile vor fi impozitate la sursa, in valoare de 1 % pana la suma de 66. 750. Astfel, nu mai exista nicio obligatie in aceasta privinta.

Știri relevante