Menu

Cum deschizi cont de pariuri pe Fortuna

Cum deschizi cont de pariuri pe Fortuna

Deschiderea contului la Fortuna

Pentru a vă putea înregistra la Fortuna, este nevoie să vă deschideţi un cont şi să efectuaţi o depunere. După ce aţi îndeplinit această procedură, plasarea pariurilor online va fi doar o chestiune de câteva clickuri, acest lucru putând fi făcut direct din faţa calculatorului sau chiar de pe telefonul mobil.

Primul lucru pe care trebuie să îl faceţi este să intraţi pe site-ul Fortuna şi să apăsaţi butonul „Înregistrează-te acum”. Apoi se va încărca o fereastră care conţine un formular de înregistrare Fortuna şi în care trebuie să introduceţi mai multe date. Astfel:

– În coloana din stânga în secţiunea „Email” va trebui să introduceţi o adresă de email validă, aceasta fiind necesară atât pentru activarea contului, cât şi pentru recuperarea lui, în caz că aţi uitat datele. Apoi va trebui să introduceţi un nume de utilizator pe care îl veţi folosi de fiecare dată când vă logaţi. Acesta trebuie să conţină 5-16 caractere. După, trebuie să vă alegeţi o parolă de 8-20 de caractere. Pentru a fi validă, parola trebuie să aibă cel puţin o majusculă, o cifră şi un caracter special. Apoi numele, prenumele, data naşterii şi CNP-ul, acestea finnd lucruri cerute de lege.

În coloana din dreaptă vă trebui să vă treceţi sexul, adresa, oraşul, codul poştal al oraşului, numărul de telefon mobil, codul prmotional, în cazul în care aţi primit unul şi să confirmaţi că aveţi vârsta legală (peste 18 ani). La final, apăsaţi „Înregistrare” pentru a finaliza procesul de deschidere a contului de pariuri.

Validarea contului deschis la Fortuna

După finalizarea procedurii de înregistrare, veţi primi un mail care va conţine un link necesar activării contului. Accesaţi linkul şi logaţi-vă cu datele folosite la înregistrare.

În cazul în care aveţi probleme cu contul Fortuna, dacă aţi uitat parola de exemplu şi nu reuşiţi să o recuperaţi, cel mai indicat ar fi să contactaţi Serviciul de Relaţii cu Clienţii. Dacă vreţi să ştergeţi contul de pariuri, intraţi în secţiunea „Contul Meu” – „Joc Responsabil” şi apăsaţi butonul „Excludere”. Aici puteţi seta excluderea doar pentru o anumită perioadă de timp, şi nu definitiv.

 

Știri relevante