Menu

Cum deschizi cont de pariuri pe Fortuna

Cum deschizi cont de pariuri pe Fortuna

Pentru a va putea inregistra la  Fortuna, este nevoie sa va deschideti un cont si sa efectuati o depunere. Dupa ce ati indeplinit aceasta procedura, plasarea pariurilor online va fi doar o chestiune de cateva clickuri, acest lucru putand fi facut direct din fata calculatorului sau chiar de pe telefonul mobil.

Primul lucru pe care trebuie sa il faceti este sa intrati pe site-ul Fortuna si sa apasati butonul „Inregistreaza-te acum”. Apoi se va incarca o fereastra care contine un formular de inregistrare Fortuna si in care trebuie sa introduceti mai multe date . Astfel:

-in coloana din stanga in sectiunea „Email”va trebui sa introduceti o adresa de email valida, aceasta fiind necesara atat pentru activarea contului, cat si pentru recuperarea lui, in caz ca ati uitat datele. Apoi va trebui sa introduceti un nume de utilizator pe care il veti folosi de fiecare data cand va logati. Acesta trebuie sa contina 5-16 caractere. Dupa, trebuie sa va alegeti o parola de 8-20 de caractere. Pentru a fi valida, parola trebuie sa aiba cel putin o majuscula, o cifra si un caracter special. Apoi numele, prenumele, data nasterii si CNP-ul, acestea finnd lucruri cerute de lege.

In coloana din dreapta va trebui sa va treceti sexul, adresa, orasul, codul postal al orasului, numarul de telefon mobil, codul prmotional, in cazul in care ati primit unul si sa confirmati ca aveti varsta legala ( peste 18 ani ). La final, apasati „Inregistrare”pentru a finaliza procesul de deschidere a contului de pariuri.

Dupa finalizarea procedurii de inregistrare, veti primi un mail care va contine un link necesar activarii contului. Accesati linkul si logati-va cu datele folosite la inregistrare.

In cazul in care aveti probleme cu contul Fortuna, daca ati uitat parola de exemplu si nu reusiti sa o recuperati, cel mai indicat ar fi sa contactati Serviciul de Relatii cu Clientii. Daca vreti sa stergeti contul de pariuri, intrati in sectiunea „Contul Meu”-„Joc Responsabil” si apasati butonul „Excludere”. Aici puteti seta excluderea doar pentru o anumita perioada de timp, si nu definitiv.

Știri relevante