Menu

Cum închid contul Betano

Cum inchid contul betano

Unde putem face inchiderea contului Betano

Pentru a vă putea dezactiva contul, trebuie să vă conectaţi şi să urmaţi pasii: “cont”-“profil”-protectia jucătorului”, unde veţi găsi opţiunile de închidere temporară a contului sau de autoexcludere de la serviciile Betano ( pariuri sportive sau jocuri la cazinou ).

Închiderea temporară a contului poate fi setata pentru 24 de ore, 48 de ore, 7 zile sau 30 de zile, în timp ce autoexcluderea poate să fie pentru 6 luni, pentru 12 luni, pentru 24 de luni sau pe o perioadă nedeterminată. Totuşi, pentru a obţine mai multe informaţii, intraţii în secţiunea “termenii şi condiţiile”,paragraful 6, în partea de jos a paginii.

Ce trebuie stiut ianinte de inchiderea contului Betano

Trebuie ştiut că vă puteţi închide în orice moment contul la Betano, iar toţi banii pe care îi aveţi în cont la acel  moment vă vor fi returnaţi , cu excepţia deducerilor cheltuielilor corespunzătoare retragerii. Metoda de rambursare va fi la alegerea voastră.

În cazul în care contul se închide din cauza dependentei sau fraudei, acea persoană nu mai poate deschide un cont nou.

Betano poate să închidă orice cont şi de a rambursa sldul disponibil , tot aşa, după oprirea cheltuielilor aferente retragerii, fără niciun motiv sau notificare dată în prealabil.Dacă nu va accesaţi contul folosind username-ul şi parola, timp de 12 luni, soldurile rămase în cont va vor fi rambursate.

Știri relevante