Menu

Cum inchid contul betano

Cum inchid contul betano

Pentru a va putea dezactiva contul, trebuie sa va conectati si sa urmati pasii: “cont”-“profil”-protectia jucatorului”, unde veti gasi optiunile de inchidere temporara a contului sau de autoexcludere de la serviciile Betano ( pariuri sportive sau jocuri la cazinou ).

Inchiderea temporara a contului poate fi setata pentru 24 de ore, 48 de ore, 7 zile sau 30 de zile, in timp ce autoexcluderea poate sa fie pentru 6 luni, pentru 12 luni, pentru 24 de luni sau pe o perioada nedeterminata. Totusi, pentru a obtine mai multe informatii, intratii in sectiunea “termenii si conditiile”,paragraful 6, in partea de jos a paginii.

Trebuie stiut ca va puteti inchide in orice moment contul la Betano, iar toti banii pe care ii aveti in cont la acel  moment va vor fi returnati , cu exceptia deducerilor cheltuielilor corespunzatoare retragerii. Metoda de rambursare va fi la alegerea voastra.

In cazul in care contul se inchide din cauza dependentei sau fraudei, acea persoana nu mai poate deschide un cont nou.

Betano poate sa inchida orice cont si de a rambursa sldul disponibil , tot asa, dupa oprirea cheltuielilor aferente retragerii, fara niciun motiv sau notificare data in prealabil.Daca nu va accesati contul folosind username-ul si parola, timp de 12 luni, soldurile ramase in cont va vor fi rambursate.

Știri relevante