Menu

Cum retragi bani Betano

Cum retragi bani betano

Procesul de retragere pe Betano

Retragerea banilor la www.Betano.ro se face simplu şi rapid. Banii puteţi să îi primiţi chiar în aceeaşi zi. Puteţi opta pentru o gamă variată de metode de plată, fiecare dintre acestea având plusurile sale.

Cardul bancar este una dintre metode. Chiar dacă este foarte uşor să depui bani prin aceasta metodă, pe atât de greu este să îi retragi. Timpul de procesare este de 3-7 zile lucrătoare, iar comisionul este de 9 leipentru fiecare retragere. Doar primele 2 retrageri din luna sunt scutite de comisionane de retragere. Cu cardul bancar puteţi retrage între 120 şi 8000 de Ron.

Cele mai avantajoase metode de retragere

Skrill şi Neteller au maree avantaj că cererea de retragere este procesată în aceeaşi zi, iar sumă minimă este de doar 40 de Ron. Comisionul de retragere este de 1% din suma, până la 450 de Ron, iar pentru retragerile mai mari , comisionul este de 4,5 %. Şi în acest caz, primele 2 retrageri din luna sunt scutite de comisionul de retragere.

Transferul bancar presupune că puteţi retrage până la 40,000 de Ron, însă pentru aceasta suma aveţi de aşteptat. Cererea se procesează în 4 zile lucrătoare, iar comisionul este de 10 RON pentru fiecare retragere. Şi aici, primele 2 retrageri sunt gratuite. Suma minimă ce poate fi retrasă este de 120 de RON.

Știri relevante