Menu

Cum retragi bani betano

Cum retragi bani betano

Retragerea banilor la Betano se face simplu si rapid. Banii puteti sa ii primiti chiar in aceeasi zi. Puteti opta pentru o gama variata de metode de plata, fiecare dintre acestea avand plusurile sale.

Cardul bancar este una dintre metode. Chiar daca este foarte usor sa depui bani prin aceasta metoda, pe atat de greu este sa ii retragi. Timpul de procesare este de 3-7 zile lucratoare, iar comisionul este de 9 leipentru fiecare retragere. Doar primele 2 retrageri din luna sunt scutite de comisionane de retragere. Cu cardul bancar puteti retrage intre 120 si 8000 de Ron.

Skrill si Neteller au maree avantaj ca cererea de retragere este procesata in aceeasi zi, iar suma minima este de doar 40 de Ron. Comisionul de retragere este de 1% din suma, pana la 450 de Ron, iar pentru retragerile mai mari , comisionul este de 4,5 %. Si in acest caz, primele 2 retrageri din luna sunt scutite de comisionul de retragere.

Transferul bancar presupune ca puteti retrage pana la 40,000 de Ron, insa pentru aceasta suma aveti de asteptat. Cererea se proceseaza in 4 zile lucratoare, iar comisionul este de 10 RON pentru fiecare retragere. Si aici, primele 2 retrageri sunt gratuite. Suma minima ce poate fi retrasa este de 120 de RON.

Știri relevante