Menu

Cum sa castigi la superbet

Cum sa castigi la superbet

Cum sa castigi la superbet este declaratia pe care urmeaza sa o fac va soca cu siguranta orice parior sportiv care o citeste. Desi majoritatea dintre noi avem impresia ca toata lumea care pariaza pe sport castiga pe termen lung, atat timp cat pariaza destul de des, acest lucru nu este adevarat.

Valoarea preconizata cum sa castigi la superbet este un termen pe care jucatorii profesionisti il folosesc in mod regulat. Pentru a explica ce inseamna in termeni simpli, voi folosi un exemplu. Sa-mi spunem si ati decis sa participati la un concurs de flipping de monede. Modelul de castig la superbete este si imi dati 1 dolar pentru fiecare rezultat al capetelor; Iti ofer 1 dolar pentru fiecare rezultat al cozilor.

Am putea flip monede pentru toata eternitatea si niciunul dintre noi nu va avea vreodata un avantaj, deoarece, in medie, jumatate din timp pierdem 1 RON jumatate din timpul castigam 1 dolar. In timp ce vor exista schimbari inainte si inapoi, atat timp cat vom arunca moneda de mai multe ori in cele din urma, vom imparti ambele. Acest pariu special are o valoare neutra asteptata.

Aceasta este poate cea mai usoara metoda pe care o poate folosi un parior sportiv pentru a gasi pariuri cu un avantaj pozitiv. Cand veti citi si articolul nostru pe piata actuala a pariurilor, va veti da seama chiar inainte de ora jocului, liniile sunt eficiente. Teasers se bazeaza pe liniile de pariuri actuale, asa ca nu mai trebuie sa mergeti sa faceti o analiza profunda pentru a afla daca pariul drept este + EV. Aici gasiti spoturi in care jocurile teas maresc rata de castig suficient si veti avea un pariu + EV. Acest lucru este descris in articolul nostru despre strategia de pariere teaser.

Știri relevante