Menu

Joaca la pariuri live pe platforma Fortuna

Joaca la pariuri live pe platforma Fortuna

Platforma de pariuri a fost imbunatatita vizibil, iar una dintre facikitatile introduse a fost reprezentata de serviciul de streaming Fortuna Bet care permite urmarirea LIVE VIDEO a meciourilor preferate direct din cadrul ferestrei de pariuri live.

Acest serviciu este gratuit, conditia de baza fiind ca trebuie sa aveti o balanta pozitiva a contului de pariuri. Deci este indicat ca in cont sa aveti macar 1 leu. Acest serviciu de live streaming  este disponibil si de pe mobil prin intermediul aplicatiei Fortuna, dar pe de alta parte nu puteti urmari streamuri live daca accesati site-ul din browserul telefonului sau al oricarui alt dispozitiv mobil.

De asemenea, trebuie mentionat ca pe mobil se poate urmari in modul FULL SCREEN fereastra cu transmisia live, dar de pe PC nu puteti face acest lucru. In schimb, puteti deschide o fereastra poup-up , care este mai mare decat cea standard accesibila din partea dreapta a paginii.

Avand in vedere ca serviciul de Live Stream abia a fost implementat, transmisiunile disponibile sunt aproape inexistente, in afara de cateva meciuri de Esports. Oricum, lucrurile se vor imbunatati cu siguranta.

Pentru a urmari un meci pe Fortuna Streaming, intrati pe site sau deschideti un cont, daca nu sunteti deja client.

Apoi efectuati un depozit pentru a avea o balanta pozitiva a contului de pariuri. Accesati sectiunea de Pariuri live, intrati pe pagina de live betting a unui meci care este transmis video, iar apoi transmisia live va incepe imediat. De asemenea, puteti selecta direct din fereastra de live streaming meciul pe care doriti sa il urmariti.

Pentru a putea urmari ce meciuri va intereseaza si ce meciuri sunt transmise live vvideo, trebuie sa dati click pe butonul care va indica acest lucru.

Pentru a putea vedea lista meciurilor care urmeaza sa fie transmise live la Fortuna in viitorul apropiat, dati click pe butonul „Calendar”.

In concluzie, Fortuna are cea mai buna oferta de evenimente de transmisiuni live. Dar totusi, are si minusuri, unul dintre acestea fiind ca pagina se incarca in cateva secunde, spre deosebire de alte pagini care se incarca instant.

Știri relevante