Menu

Joacă la pariuri live pe platforma Fortuna

Joaca la pariuri live pe platforma Fortuna

De ce să alegi platforma Fortuna pentru live

Platforma de pariuri a fost îmbunătăţită vizibil, iar una dintre facikitatile introduse a fost reprezentată de serviciul de streaming Fortuna Bet care permite urmărirea LIVE VIDEO a meciourilor preferate direct din cadrul ferestrei de pariuri live.

Acest serviciu este gratuit, condiţia de baza fiind că trebuie să aveţi o balanţă pozitivă a contului de pariuri. Deci este indicat că în cont să aveţi măcar 1 leu. Acest serviciu de live streaming este disponibil şi de pe mobil prin intermediul aplicaţiei Fortuna, dar pe de altă parte nu puteţi urmări streamuri live dacă accesaţi site-ul din browserul telefonului sau al oricărui alt dispozitiv mobil.

De asemenea, trebuie menţionat că pe mobil se poate urmări în modul FULL SCREEN fereastra cu transmisia live, dar de pe PC nu puteţi face acest lucru. În schimb, puteţi deschide o fereastră poup-up, care este mai mare decât cea standard accesibilă din partea dreaptă a paginii.

Având în vedere că serviciul de Live Stream abia a fost implementat, transmisiunile disponibile sunt aproape inexistente, în afară de câteva meciuri de Esports. Oricum, lucrurile se vor îmbunătăţi cu siguranţă.

Fortuna oferă şi streaming live de la anumite evenimnente

Pentru a urmări un meci pe Fortuna Streaming, intraţi pe site sau deschideţi un cont, dacă nu sunteţi deja client.

Apoi efectuaţi un depozit pentru a avea o balanţă pozitivă a contului de pariuri. Accesaţi secţiunea de Pariuri live, intraţi pe pagina de live betting a unui meci care este transmis video, iar apoi transmisia live va începe imediat. De asemenea, puteţi selecta direct din fereastră de live streaming meciul pe care doriţi să îl urmăriţi.

Pentru a putea urmări ce meciuri vă interesează şi ce meciuri sunt transmise live vvideo, trebuie să daţi click pe butonul care va indica acest lucru.

Pentru a putea vedea lista meciurilor care urmează să fie transmise live la Fortuna în viitorul apropiat, daţi click pe butonul „Calendar”.

În concluzie, Fortuna are cea mai bună ofertă de evenimente de transmisiuni live. Dar totuşi, are şi minusuri, unul dintre acestea fiind ca pagina se încarcă în câteva secunde, spre deosebire de alte pagini care se încarcă instant.

 

Știri relevante