Menu

Joc Responsabil


In cazul in care stiti o persoana sau chiar voi aveti probleme cu jocuri de noroc, se recomanda accesarea paginilor web de specialitate descrise mai jos. Ele va pot oferii ajutor profesional in privinta jocurilor de noroc responsabile, precum si modul in care se por cura probleme ce tin de jocurile de noroc.


Joc Responsabil România

joc-responsabil-ro

Inclusiv in limba romana se ofera ajutor, sesiuni terapeutice gratis si teste in vederea evaluarii dependentei de jocuri de noroc. Exista si o linie telefonica ce poate fi apelata in mod gratuit.

https://jocresponsabil.ro/


Terapia jocurilor de noroc

Gordon_Moody

Aceasta terapie pentru jocuri de noroc se asimileaza unui serviciu la mod global ce curpinde o serie de sfaturi ce se pot pune in practica impreuna cu suport emotional oricarei persoane afectata de dependenta de jocuri de noroc, toate acestea sub forma gratuita.

https://www.gamblingtherapy.org/ro


Asociatia Jucatorilor Anonimi

gamblers_anonymous

Asociatia Jucatorilor Anonimi este o organizatie formata din femei si barbati ce isi relateaza unul celuilalt experientele negative avute in legatura cu jocurile de noroc. Scopul organizatiei este acela de a fi de ajutor altor jucatori dependenti de jocuri de noroc sa se poata recupera.

https://www.gamblersanonymous.org


Preventia dependentei de jocuri de noroc

Be-gamble-aware

Exista acces in mod gratuit la o platforma pentru preventia dependentei jocurilor de noroc, unde se beneficiaza de ajutor in mod confidential la telefon sau online in aceasta privinta. Aici aveti posibilitatea de a sti modul de functonare al jocurilor de noroc, se poate efectua inclusiv o verificare daca personal sau cunostinele voastre au probleme cu jocurile de noroc, precum si receptionarea de modalitati in care se poate tine situatia sub control pentru a nu ajunge la dependenta severa.

https://www.begambleaware.org/