Joc Responsabil


Jocul Responsabil este important în jocurile de noroc, fie că este vorba de pariuri sportive sau casino. În cazul în care constatați că voi sau cei apropiați sau cei dragi vouă arată semnale sau simptome de adicție față de jocurile de noroc, puteți apela la ajutorul de specialitate. Paginile de mai jos vă pot informa despre ceea ce înseamnă Jocul Responsabil și, în același timp, pot ajuta persoanele dependente de gambling.


Joc Responsabil România

joc-responsabil-ro

Site-ul jocresponsabil.ro oferă gratuit sesiuni și teste legata de dependența de jocurile de noroc. Pentru un contact rapid se poate folosi o linie telefonică directă unde fiecare își poate expune problema și solicita ajutor de specialitate.

https://jocresponsabil.ro/


Terapie psihologică pentru dependență față de jocurile de noroc

Gordon_Moody

Aceasta este un serviciu internațional cu o mare experiență legată de dependența de jocurile de noroc. Se oferă sfaturi atente și eficiente, dar și suport psihologic, persoanelor dependente de jocurile de noroc. Toate serviciile sunt gratuite.

https://www.gamblingtherapy.org/ro


Asociația Jucătorilor Anonimi

gamblers_anonymous

Asociația Jucătorilor Anonimi este o organizație formata persoane care își povestesc și își împărtășesc propriile experiențele negative legate de jocurile de noroc. Scopul este unul practic, acele de a ajuta jucătorii dependenți, care se pot recupera vorbind despre propria situație în fașa altor persoane, dar și prin a vedea că nu sunt singuri.

https://www.gamblersanonymous.org


Prevenția instalării dependenței de jocuri de noroc

Be-gamble-aware

BeGabbleAware este o foarte cunoscută platformă care își dorește să acționeze înainte ca dependența față de jocurile de noroc să se instaleze sau să ia amploare. Utilizatorii aceste platforme beneficiază gratuit și confidențial de suport online sau telefonic. Se oferă o descriere transparentă a mecanismelor prin care funcționează jocurile de noroc, dar și teste prin care oricine poate descoperi și înțelege dacă s-a instalat dependența, dar și cum se poate ține sub control și elimina.

https://www.begambleaware.org/