Menu

La Unibet mesele bingo Wild Wonder vin cu rotiri gratis

La Unibet mesele bingo Wild Wonder vin cu rotiri gratis

Luati-va miercuri salbatice cu rotiri gratuite de bingo de miercuri la Unibet Bingo. In detaliu, jucati Wild Wonder miercuri si obtineti rotiri gratuite doar pentru a juca. Mai mult decat atat, nu trebuie sa va inscrieti, doar sa jucati suficient si rotirile gratuite sunt ale dvs.

Deci, sa vorbim despre detaliile promotiei. In primul rand, retineti ca promotia se desfasoara in perioada 13 ianuarie 2021 – 31 decembrie 2021 intre orele 00: 00UTC si 23: 59UTC numai miercuri. In al doilea rand, retineti ca promotia este eligibila doar pentru minijocul Wild Wonder.

  • Pariati 50 ron si obtineti 10 rotiri gratuite Wild Wonder in valoare de 0,20 ron fiecare
  • Pariati 125 ron si obtineti 15 rotiri gratuite Wild Wonder in valoare de 0,20 ron fiecare
  • Si, pariati 250 ron si obtineti 25 de rotiri gratuite Wild Wonder in valoare de 0,20 ron fiecare

Deci, castigatorii vor fi recompensati cu rotiri gratuite pe minigame-ul nostru Wild Wonder. Mai mult, veti primi invartiri in numerar ca invartiri in numerar fara cerinte de pariere. Retineti ca Unibet Bingo isi rezerva dreptul de a modifica sau anula promotia in orice moment. De asemenea, nu uitati ca termenii si conditiile generale se aplica promotiei.

Unibet Bingo face parte dintr-un mare si bine cunoscut supersite online. Acest site de bingo este putin neobisnuit in prezentarea sa – in loc sa fie roz si inflorat, asa cum este atat de obisnuit in zilele noastre, ofera o interfata curata si profesionala care se potriveste cu restul site-ului web Unibet. Aceasta va veni ca o schimbare revigoranta pentru fanii de bingo care nu considera ca stilul feminin obisnuit al site-urilor web de bingo este atragator.

Desigur, Unibet Bingo ofera mai mult decat o interfata curata. In interior, 35 de camere de bingo separate ofera o mare varietate de stiluri de joc. Fiecare camera are limba proprie, astfel incat jucatorii se pot alatura cu alti fani de bingo din tara lor de origine. Acest lucru face camerele de chat mult mai interesante, deoarece toata lumea poate vorbi limba lor materna. Jucatorii pot accesa, de asemenea, o selectie fina de jocuri secundare in stil cazinou din interiorul clientului de bingo pentru un pic mai multa varietate.

Știri relevante