Menu

Plăţi

Platile sunt modalitatile prin care tine legatura dintre contul de pariuri si fondurile noastre. Platile sunt de fapt cele doua operatiuni pe care le facem din postura de parior, una este depunerea in cont la casa de pariuri si cealalta este retragerea care se face adesea din castigurile obtinute la pariuri sportive. In general toti pariorii cauta modalitati de plata cat mai rapide si avantajoase, deoarece unele pot contine si comisioane pe care toata lumea vrea sa le evite cat mai mult.

Inainte de a deschide un cont la o casa de pariuri este bine sa vedeti ce plati accepta pentru a sti exact prin ce metoda depuneti si retrageti din cont. Fiind in era digitala si folosind foarte mult instrumentele de plata care au atasat si un card este bine sa ne gandim in special la retrageri care de obicei dureaza mai mult datorita vericariolor care se fac. Platile prin cardul clasic poate dura cateva zile lucratoare si poate aveti nevoie mai urgenta de fonduri. Noi va recomandam doua portofele virtuale care au si card atasat si aici ne referim la skrill si neteller. Avantajul major al acestor doua modatitati de plata este ca va scuteste de procese suplimentare de verificare a identiatii intrucat nu le puteti folosii la plati catre o casa de pariuri decat daca sunt verificate.

Procesarea platilor prin skrill si neteller nu dureaza mai mult de 6 ore si aveti bani la dispozitie, iar daca la skrill si neteller aveti si cardul preplatit banii poti fi folositi imediat.

1.

Cele mai bune metode de plata

2.

2. cele mai bune metode de plata