Menu

Loteriile din oferta de pariere de la Fortuna

Loteriile din oferta de pariere de la Fortuna

La eFortuna veti gasi un numar mare al loteriilor care au cote marite. Sunt extrageri care au loc la 5 minute una de cealalta. Pe un bilet se pot paria un anumit numar de numere. Miza minima pe bilet este 2 lei, iar pe biletele combinate miza minima per varianta este de 0, 10 lei ( minim 2 RON biletul ).

Primele 5 numere nu sunt insotite de cote, urmand ca restul numerelor sa aiba fiecare cate o cota. Castigi daca ai minim 6 numere pe bilet. Ideea este ca, cu cat numerele ies mai repede, cu atat mai mare este cota numarului respectiv si automat si castigul va fi mai mare. De regula, pariurile pentru extragerile loto se pot plasa doar in agentiile stradale. Acestea pot sa fie urmarite in direct din agentiile stradale sau pot sa fie consultate accesand site-ul. Loteria actuala disponibila la Efortuna se numeste Lucky 6, desi inainte purta numele de Turbo 6. ( era aproape identica, doar ca se extrageau 49 de numere, in loc de 48, ceea ce inseamna ca acum sansele de castig sunt mai mari).

Loteria virtuala de la Fortuna bet include urmatoarele tipuri de pariuri:

-pariu simplu-se aleg 6 numere de la 1 la 48-se castiga daca sunt prinse toate cele 6 numere. Castigul se calculeaza inmultind cota avuta de ultimul numar extras cu miza jucata.

-pariu par/impar primul numar extras-se pariaza pe tipul de numar extras( par sau impar), care va iesi primul la extragere. Cota va fi afisata pe bilet si castigul se calculeaza inmultind cota respectiva cu miza jucata.

-pariu sub/peste-pariezi pe faptul ca prima bila extrasa va fi mai mica sau egala cu 24 sau mai mare decat 24.

-par/impar primele 5 bile-castigi daca minim 3 din primele bile extrase sunt pare sau impare.

-pariu sistem-se pot paria si mai mult de 6 numere ( maxim 10 ). Se pot obtine mai multe combinatii castigatoare. Castigul se calculeaza prin inmultirea mizei pe combinatie  cu cota celui de-al 6 lea numar. Numarul maxim de combinatii care poate fi jucat este 210 ( 6/10 ). Miza minima pe bilet este de 21 RON ( 210 X 0, 10 ).

Știri relevante