Menu

Loteriile din oferta de pariere de la Fortuna

Loteriile din oferta de pariere de la Fortuna

Cele mai multe loterii sunt la eFortuna

La eFortuna veţi găsi un număr mare al loteriilor care au cote mărite. Sunt extrageri care au loc la 5 minute una de cealaltă. Pe un bilet se pot paria un anumit număr de numere. Miza minimă pe bilet este 2 lei, iar pe biletele combinate miza minimă per variantă este de 0, 10 lei (minim 2 RON biletul).

Primele 5 numere nu sunt însoţite de cote, urmând ca restul numerelor să aibă fiecare câte o cotă. Câştigi dacă ai minim 6 numere pe bilet. Ideea este ca, cu cât numerele ies mai repede, cu atât mai mare este cota numărului respectiv şi automat şi câştigul va fi mai mare. De regulă, pariurile pentru extragerile loto se pot plasa doar în agenţiile stradale. Acestea pot să fie urmărite în direct din agenţiile stradale sau pot să fie consultate accesând site-ul. Loteria actuală disponibilă la Efortuna se numeşte Lucky 6, deşi înainte purta numele de Turbo 6. (era aproape identică, doar că se extrăgeau 49 de numere, în loc de 48, ceea ce înseamnă că acum şansele de câştig sunt mai mari).

Loteria virtuală de la Fortuna bet include următoarele tipuri de pariuri:

– Pariu simplu-se aleg 6 numere de la 1 la 48-se câştigă dacă sunt prinse toate cele 6 numere. Câştigul se calculează înmulţind cota avută de ultimul număr extras cu miza jucată.

– Pariu par/impar primul număr extras-se pariază pe tipul de număr extras (păr sau impar), care va ieşi primul la extragere. Cota va fi afişată pe bilet şi câştigul se calculează înmulţind cota respectivă cu miza jucată.

– Pariu sub/peste-pariezi pe faptul că prima bilă extrasă va fi mai mică sau egală cu 24 sau mai mare decât 24.

– Par/impar primele 5 bile-castigi dacă minim 3 din primele bile extrase sunt pare sau impare.

– Pariu sistem-se pot paria şi mai mult de 6 numere (maxim 10). Se pot obţine mai multe combinaţii câştigătoare. Câştigul se calculează prin înmulţirea mizei pe combinaţie cu cota celui de-al 6 lea număr. Numărul maxim de combinaţii care poate fi jucat este 210 (6/10). Miza minimă pe bilet este de 21 RON (210 X 0, 10).

Știri relevante