Menu

Mod verificare bilet pe Superbet

Mod verificare bilet pe Superbet

Daca ne referim la biletele on line jucate care au fost plasate de pe un calculator sau de pe un dispozitiv mobil, pentru a le verifica statusul, mai intai trebuie actualizata balanta contului. Aceasta actualizare se face automat atunci cand un pariu este decis, chair daca uneori poate sa dureze cateva zeci de minute. Daca biletul este castigator, banii castigati vor fi adaugati la balanta.

Apoi, logati-va pe cont si apasati butonul ‘biletele mele”, pentru a vedea lista cu cele mai recenta bilete castigatoar/pierzatoare/aflate in desfasurare. Pentru a verifica starea unor bilete mai vechi, dati click pe “istoric”din acelasi meniu, si cautati ce va intereseaza.

In cazul biletelor off line, jucate in agentiile stradale, procesul de verificare este de asemenea usor. Pe orice bilet Superbet, in coltul de sus scrie “cod bilet’, iar mai jos este trecut un cod. Intrati pe site, iar pe pagina principala in partea de sus a paginii scrie ‘verificare bilet’, iar langa se afla un chinar. Introduceti in acest chinar codul de pe bilet. Se va deschide o fereastracare contine toate meciurile de pe bilet, statusul fiecarui meci in parte, dar si statusul biletului ( castigator/pierzator/in desfasurare).

Procesul este acelasi indifferent daca au fost plasate pariuri sportive, pariuri pe jocuri, sporturi virtuale sau pariuri pe loterii. Exista si o sectiune unde se poate verifica rezultatul fiecarui eveniment care a fost trecut in oferta. Astfel, intrati pe site-ul “superbet. ro’ si accesati sectiunea ‘rezultate’din meniul secundra de sus. Se va deschide o pagina care contine un meniu de unde se poate allege tipul de eveniment ( biletele mele/sport/live/loto/special/virtuale offline/virtuale on line). Puteti allege data, dar sis a selectati doar anumite tipuri de pariuri.

Oricum, verificarea biletelor la SUperbet este rapida, atat in cazul biletelor jucate on line, dar si in cazul biletelor jucate off line. Verificarea poate fi facuta pentru biletele plasate pe pariuri sportive, loterii international, Besix, Lucky six sau pe curse virtuale de caini si alte sporturi virtuale. Totusi, procesul de verificare este unul destul de diferit, dar la fel de simplu in ambele cazuri ( bilete on line sau bilete off line ).

Știri relevante