Menu

Mod verificare bilet pe Superbet

Mod verificare bilet pe Superbet

Cum se verifică un bilet plasat pe Superbet

Dacă ne referim la biletele on line jucate care au fost plasate de pe un calculator sau de pe un dispozitiv mobil, pentru a le verifica statusul, mai întâi trebuie actualizată balanţa contului. Această actualizare se face automat atunci când un pariu este decis, chair dacă uneori poate să dureze câteva zeci de minute. Dacă biletul este câştigător, banii câştigaţi vor fi adăugaţi la balanţa.

Apoi, logaţi-vă pe cont şi apăsaţi butonul ‘biletele mele”, pentru a vedea lista cu cele mai recentă bilete castigatoar/pierzătoare/aflate în desfăşurare. Pentru a verifica starea unor bilete mai vechi, daţi click pe “istoric” din acelaşi meniu, şi căutaţi ce vă interesează.

În cazul biletelor off line, jucate în agenţiile stradale, procesul de verificare este de asemenea uşor. Pe orice bilet Superbet, în colţul de sus scrie “cod bilet’, iar mai jos este trecut un cod. Intraţi pe site, iar pe pagina principală în partea de sus a paginii scrie ‘verificare bilet’, iar lângă se afla un chinar. Introduceţi în acest chinar codul de pe bilet. Se va deschide o fereastracare conţine toate meciurile de pe bilet, statusul fiecărui meci în parte, dar şi statusul biletului (câştigător/pierzător/în desfăşurare).

Există şi o secţiune unde se poate verifica rezultatul fiecărui eveniment

Procesul este acelaşi indifferent dacă au fost plasate pariuri sportive, pariuri pe jocuri, sporturi virtuale sau pariuri pe loterii. Există şi o secţiune unde se poate verifica rezultatul fiecărui eveniment care a fost trecut în oferta. Astfel, intraţi pe site-ul “superbet. Ro’ şi accesaţi secţiunea ‘rezultate’din meniul secundra de sus. Se va deschide o pagina care conţine un meniu de unde se poate allege tipul de eveniment (biletele mele/sport/live/loto/special/virtuale offline/virtuale on line). Puteţi allege data, dar şiş a selectaţi doar anumite tipuri de pariuri.

Oricum, verificarea biletelor la SUperbet este rapidă, atât în cazul biletelor jucate on line, dar şi în cazul biletelor jucate off line. Verificarea poate fi făcută pentru biletele plasate pe pariuri sportive, loterii internaţional, Besix, Lucky six sau pe curse virtuale de câini şi alte sporturi virtuale. Totuşi, procesul de verificare este unul destul de diferit, dar la fel de simplu în ambele cazuri (bilete on line sau bilete off line).

Știri relevante