Menu

Oferta de pariere la dispozitie de Fortuna

Oferta de pariere la dispozitie de Fortuna

Oferta de pariuri de la Fortuna este una foarte bogata in ceea ce priveste sporturile disponibile. Astfel, pe langa sporturile populare, precum fotbalul, tenisul sau baschetul, puteti paria si pe meciuri din Badminton, Bandy, Speedway sau E-SPORTS. De asemenea exista pariuri si pe politica sau si pariuri din sectiunea „Societate”si „Pariuri Speciale”.

In privinta tipurilor de pariuri, exista loc si de imbunatatiri. Mai trebuie stiut ca la Fortuna, cotele sunt printre cele mai mari la meciurile de fotbal.

In privinta streamingului si a pariurilor live, trebuie sa stiti ca platforma de pariuri live este foarte bine pusa la punct. Pe langa partea propriu-zisa de pariuri, exista si un chat al jucatorilor, in care puteti intra sa vedeti pariurile propuse de alti jucatori si sa discutati pe marginea evenimentelor sportive.

In ceea ce priveste transmisiunile live, puteti urmari foarte multe meciuri din diferite competiitii sportive din diferite sporturi.

Ceea ce reprezinta un plus pentru Fortuna este ca se poate paria pe cornere, cartonase si jucatori la partidele importante. De asemenea, aveti acces la toate pariurile oferite de Fortuna direct din cadrul unei aplicatii pentru mobil, aceasta fiind disponibila atat pe IOS, cat si pe Android, dar si pentru dispozitvele care functioneaza cu Windows, putand paria direct din browser in cele mai bune conditii.

La Fortuna se pot plasa si pariuri live in cele mai bune conditii. Toate acestea din cauza platformei care este optimizata bine ( pariuri plasate rapid, castiguri platite in cel mai scurt timp, cote blocate rar), iar oferta live va fi una multumitoare pentru toti pariorii. Este oferit si un serviciu de live streaming  Fortuna TV, putandu-se astfel urmari meciuri live online pe efortuna. ro.

Se mai poate adauga in privinta ofertei de pariuri sportive ca exista mai multe tipuri de pariuri:

-pariurile generale-pariu solo, pariu cumulativ si pariu cu combinatii ( pariu de tip sistem)

-pariurile speciale care se folosesc pentru un singur eveniment:scor corect, total goluri prima sau a 2 a repriza, castigator primul set, clasare, pole pozition. Dupa cum vedeti, sunt incluse o varietate de sporturi.

Știri relevante