Menu

Oferta de pariere pusă la dispoziţie de Fortuna

Oferta de pariere la dispozitie de Fortuna

Diversitatea ofertei de la Fortuna

Oferta de pariuri de la Fortuna este una foarte bogată în ceea ce priveşte sporturile disponibile. Astfel, pe lângă sporturile populare, precum fotbalul, tenisul sau baschetul, puteţi paria şi pe meciuri din Badminton, Bandy, Speedway sau E-SPORTS. De asemenea există pariuri şi pe politica sau şi pariuri din secţiunea „Societate” şi „Pariuri Speciale”.

În privinţa tipurilor de pariuri, există loc şi de îmbunătăţiri. Mai trebuie ştiut că la Fortuna, cotele sunt printre cele mai mari la meciurile de fotbal.

În privinţa streamingului şi a pariurilor live, trebuie să ştiţi că platformă de pariuri live este foarte bine pusă la punct. Pe lângă partea propriu-zisă de pariuri, există şi un chat al jucătorilor, în care puteţi intra să vedeţi pariurile propuse de alţi jucători şi să discutaţi pe marginea evenimentelor sportive.

În ceea ce priveşte transmisiunile live, puteţi urmări foarte multe meciuri din diferite competiitii sportive din diferite sporturi.

Avantajele de a paria la Fortuna

Ceea ce reprezintă un plus pentru Fortuna este că se poate paria pe cornere, cartonaşe şi jucători la partidele importante. De asemenea, aveţi acces la toate pariurile oferite de Fortuna direct din cadrul unei aplicaţii pentru mobil, aceasta fiind disponibilă atât pe IOS, cât şi pe Android, dar şi pentru dispozitvele care funcţionează cu Windows, putând paria direct din browser în cele mai bune condiţii.

La Fortuna se pot plasa şi pariuri live în cele mai bune condiţii. Toate acestea din cauza platformei care este optimizată bine (pariuri plasate rapid, câştiguri plătite în cel mai scurt timp, cote blocate rar), iar oferta live va fi una mulţumitoare pentru toţi pariorii. Este oferit şi un serviciu de live streaming Fortuna TV, putându-se astfel urmări meciuri live online pe efortuna. ro.

Se mai poate adăuga în privinţa ofertei de pariuri sportive că există mai multe tipuri de pariuri:

– Pariurile generale-pariu solo, pariu cumulativ şi pariu cu combinaţii (pariu de tip sistem)

– Pariurile speciale care se folosesc pentru un singur eveniment: scor corect, total goluri prima sau a 2 a repriză, câştigător primul set, clasare, pole pozition. După cum vedeţi, sunt incluse o varietate de sporturi.

 

Știri relevante