Menu

Pariurile pe loteriile disponibile la agentiile casei Gets Bet

Pariurile pe loteriile disponibile la agentiile casei Gets Bet

Gigantul de jocuri Gets Bet ofera pariuri cu cote fixe pe produse Loto, ca parte a repertoriului lor de produse de jocuri de noroc.

Majoritatea oamenilor au un numar norocos si totusi nu exista premii pentru a obtine doar unul chiar la loterie, dar poti plasa un pariu cu cota fixa ​​pe acel numar sau o combinatie a numerelor tale preferate care ies la Gets Bet.

Va puteti distra de minune pariand pe diferite rezultate ale jocurilor de loto populare, cu o multime de oportunitati si profituri extraordinare, care sunt adesea mai favorabile decat sa jucati jocurile de loto in sine cu gets bet verificare bilet loto polonia sua loto grecia gets bet.

Clientii Gets Bet pot plasa pariuri cu cote fixe pe o serie de jocuri Loto populare din intreaga lume, inclusiv, 49s, Loteria Irlandeza, Loteria Spaniola, gets bet polonia, Loteria New York, Loteria Germana, Loteria Canadiana si Loteria Australian, grecia kino gets bet.

Alegeti sa jucati o tragere sau adaugati o serie de extrageri viitoare la grecia kino gets bet, in functie de loteria pe care intentionati sa jucati. Exista diverse moduri prin care poti paria pe jocurile de loterie si le-am detaliat pe cele oferite la Gets Bet mai jos.

Straight – Selectati ce extragere doriti sa jucati, apoi alegeti cate numere (1-5) doriti sa jucati pe linie, retinand ca cu cat adaugati mai multe numere la o linie, cu atat mai mare va deveni plata potentiala, dar miza maxima va deveni fi redus. De asemenea, puteti include mingea bonus in pariul dvs. pentru o sansa crescuta de castig, dar acest lucru se va reflecta in plasarea pariului la cote mai mici la gets bet rezultate loto. Odata ce sunteti multumit de selectia dvs. pe loto gets bet, introduceti suma pe care doriti sa o mizati si faceti clic pe rezultate loto gets bet.

Intr-un exemplu de pariu direct, puteti alege sa pariati pe 1 numar la cota de 13/2 (11/2 inclusiv mingea bonus) sau 3 numere la cota de 700/1 (440/1 inclusiv mingea bonus), care ar avea randament. rentabilitate potentiala mult mai mare la o investitie de 1 RON decat o miza normala la loterie pe loto grecia live gets bet.

Combinatie – Acestea sunt similare cu pariurile Straight, dar va permit sa acoperiti mai multe rezultate posibile cu pana la 14 numere pe linie. Selectati cate numere (1-14) doriti sa jucati si apoi alegeti sa jucati un simplu, dublu, triplu, de 4 ori de 5 ori, tinand cont de faptul ca numarul de pariuri necesare va creste semnificativ. Un pariu combinat ofera o sansa mult mai mare de succes, dar este necesara o miza totala mai mare pentru a acoperi cantitatea de pariuri necesara la gets bet loto polonia.

HiLo – Acest tip de pariu va permite sa pariati daca fiecare numar extras va fi mai mare sau mai mic decat o suma predeterminata. Folosind 49 ca exemplu, ar trebui sa preziceti „25 si peste” sau „Under 25” pentru fiecare dintre cele sase bile extrase, desi aceste sume variaza pentru fiecare joc de loterie.

Impar/Par – In acelasi mod ca si pariul HiLo, trebuie sa preziceti corect impar sau par pentru fiecare bila extrasa la loteria aleasa.

De asemenea, puteti paria pe numarul mingii bonus, culoarea mingii bonus, primul numar extras, valoarea totala si prima minge impar/par cand trebuie gets bet verificare bilet loto.

Știri relevante