Menu

Pariurile sportive din partea casei Fortuna

Pariurile sportive din partea casei Fortuna

Clientii noi sunt intampinati cu un bonus de bun venit de 100 % la efectuarea primei depuneri, acesta acordandu-se in limita a 500 RON. Pentru a beneficia de aceasta oferta, trebuie sa urmati anumiti pasi:

-sa activati in cel mult 3 zile bonusul de 500 RON.

-in maxim 3 zile de la acceptarea ofertei, trebuie sa efectuati o depunere de maxim 500 RON.

-sa rulati suma depusa de 6 ori pe cote totale de maxim 1, 80.  Pentru acest lucru aveti la dispozitie 14 zile.

Bonusul de 100 % vor fi creditati sub forma de bani cash,  nemaifiind nevoie de nicio cerinta in ceea ce priveste rulajul, putandu-i folosi dupa cum doriti sau ii puteti retrage.

Pentru a va putea plasa pariurile sportive la Fortuna,  trebuie sa va inregistrati.  Procedura de inregistrare este simpla si nu dureaza  mai mult de cateva minute. Astfel, trebuie sa completati cu atentie informatiile cerute.

In ceea ce priveste metodele de depunere si retragere, trebuie stiut ca la acest capitol,  Fortuna se prezinta excelent.  Astfel, pe langa metodele clasice ( card bancar sau portofel electronic ),  la Fortuna puteti depune si retrage bani direct din agentii. In acest caz, trebuie sa aveti la voi cartea de identitate.  Trebuie sa spuneti doar numele de utiloizator si suma pe care doriti sa o depuneti.

In afara de Paysafecard, toate metodele de retragere sunt disponibile. Totodata, in afara de taxa de 1% immpozit retinuta la sursa, nu exista niciun alt comision perceput de agentie, indiferent de metoda aleasa.

Chiar si pentru cei care nu au mai pariat niciodata la Fortuna, acest lucru este foarte simplu. Si asta datorita site-ului care este foarte bine structurat. Nu trebuie decat sa dati click pe evenimentul dorit si acesta se va adauga pe bilet. Si pentru pariurile plasate pe mobil procedura este una simpla, facandu-se si in cele mai bune conditii. Indisferent daca alegeti sa descarcati aplicatia pentru mobil, fie daca intrati direct pe site.

In ceea ce privste tipurile de pariuri, chiar daca oferta este una foarte bogata, exista si loc de imbunatatiri. Fortuna este una dintre casele de pariuri care au cele mai bune cote la meciurile de fotbal.

Știri relevante