Menu

Pariurile sportive din partea casei Fortuna

Pariurile sportive din partea casei Fortuna

Un bonus generos din partea Fortuna pentru jucători

Clienţii noi sunt întâmpinaţi cu un bonus de bun venit de 100 % la efectuarea primei depuneri, acesta acordându-se în limita a 500 RON. Pentru a beneficia de această ofertă, trebuie să urmaţi anumiţi paşi:

– Să activaţi în cel mult 3 zile bonusul de 500 RON.

– În maxim 3 zile de la acceptarea ofertei, trebuie să efectuaţi o depunere de maxim 500 RON.

– Să rulaţi suma depusă de 6 ori pe cote totale de maxim 1, 80. Pentru acest lucru aveţi la dispoziţie 14 zile.

Bonusul de 100 % vor fi creditaţi sub forma de bani cash, nemaifiind nevoie de nicio cerinţă în ceea ce priveşte rulajul, putându-i folosi după cum doriţi sau îi puteţi retrage.

Pentru a vă putea plasa pariurile sportive la Fortuna, trebuie să vă înregistraţi. Procedura de înregistrare este simplă şi nu durează mai mult de câteva minute. Astfel, trebuie să completaţi cu atenţie informaţiile cerute.

În ceea ce priveşte metodele de depunere şi retragere, trebuie ştiut că la acest capitol, Fortuna se prezintă excelent. Astfel, pe lângă metodele clasice (card bancar sau portofel electronic), la Fortuna puteţi depune şi retrage bani direct din agenţii. În acest caz, trebuie să aveţi la voi cartea de identitate. Trebuie să spuneţi doar numele de utiloizator şi suma pe care doriţi să o depuneţi.

Paysafe card încă nu este disponibilă la Fortuna

În afară de Paysafecard, toate metodele de retragere sunt disponibile. Totodată, în afară de taxa de 1% immpozit retinuta la sursă, nu există niciun alt comision perceput de agenţie, indiferent de metoda aleasă.

Chiar şi pentru cei care nu au mai pariat niciodată la Fortuna, acest lucru este foarte simplu. Şi asta datorită site-ului care este foarte bine structurat. Nu trebuie decât să daţi click pe evenimentul dorit şi acesta se va adăuga pe bilet. Şi pentru pariurile plasate pe mobil procedură este una simplă, făcându-se şi în cele mai bune condiţii. Indisferent dacă alegeţi să descărcaţi aplicaţia pentru mobil, fie dacă intraţi direct pe site.

În ceea ce privste tipurile de pariuri, chiar dacă oferta este una foarte bogată, există şi loc de îmbunătăţiri. Fortuna este una dintre casele de pariuri care au cele mai bune cote la meciurile de fotbal.

 

Știri relevante