Menu

Pe Betano ai banii la retragere pe card in doar 3 ore

Pe Betano ai banii la retragere pe card in doar 3 ore

Inovatii tot mai noi apar in marea majoritate a domeniilor. Inclusiv in  zona pariurilor sportive se incearca foarte mult imbunatatirea calitatii serviciilor oferite. Pe piata jocurilor de noroc Betano este prima care face un pas important pentru jucatorii sai, oferindu-le acestora posibilitati cat mai rapide de retragere a castigurilor din cont.

Daca pana acum cele mai rapide retrageri in cont erau in portofelele virtuale, acum si instrumentele bancare beneficiaza de o rapiditate sporita in creditarea castigurilor in cont dupa ce jucatorul isi retrage sumele in cont. Daca o retragede din Betano pe un portofel virtual dura pana la 6-8 ore, acum noua retragere pe card bancar poate dura pana la maxim 3 ore.

Betano →Betano →

 

Cred ca suna bine aceasta veste din partea Betano, mai ales ca multi jucatori prefera sa depuna si retraga fonduri din contul de pariuri prin intermediul unui card bancar. Sa primesti banii din castig in doar 3 ore in cont de la retragere este un pas important pe care il poti face, mai ales ca uneori retragi ca ai nevoie rapida de bani.

Acum vom intra putin in detalii cu aceasta noua functie de la Betano pe care o poti folosii. Foarte important este sa detii acel tip de card bancar care sa-ti ofere aceasta facilitate. Echipa redactiei a facut o serie de asemenea retrageri penrtu a vedea ce fel de card bancar ne este necesar sa primim banii doar la 3 ore dupa retragerea din contul de pariuri deschid pe Betano.

Primul aspect esential este sa detineti un card bancar de debit sau de credit emis de VISA. Daca detinetiu alt tip de card aceasta facilitate nu va este disponibila la retragere si astfel puteti astepta si cateva zile lucratoare sa va intre banii pe card dupa o retragere din contul de pariuri deschis pe Betano.

Acum ca am lamurit ca este vorba de un card de tip VISA, urmeaza partea cea mai interesanta. Este foarte important ca institutia bancara unde ati deschis contul si cardul sa aiba achizitionat de la emitentul de carduri VISA facilitatea de transfer „VISA DIRECT”. Fara aceasta tranzactia de retragere pe cardul vostru VISA va fi tratata ca una normala.

Sfatul nostru este sa mergeti sa intrebati la institutiile bancare unde va deschideti contul si cardul VISA, daca ofera si aceasta facilitate pusa la dispozitie de autoritatea emitenta. Daca nu se ofera, va recomandam sa gasiti o banca din sistemul bancar ce va ofera la pachet cu deschiderea contului si functia VISA DIRECT sa va bucurati de bani pe card in maxim 3 ore asa cum deja o fac jucatorii Betano.

Știri relevante