Menu

Plaseaza pariuri imobiliare doar la Fortuna

Plaseaza pariuri imobiliare doar la Fortuna

O piata deschisa este o piata deschisa

Milioane de oameni din intreaga lume isi castiga viata cu imobiliare. Daca nu sunteti unul dintre ei, probabil ca ati vizionat o emisiune de televiziune despre profesionisti. Conceptul de a castiga bani „aruncand” o casa este inteles pe larg de multi, dar mentalitatea se poate aplica pariurilor sportive? Cititi mai departe pentru a afla.

Ce este casa flipping?

Rasturnarea unei case se refera la achizitionarea unei piese imobiliare la o valoare scazuta, la renovari sau reparatii si apoi la obtinerea unui profit prin vanzarea ei inapoi pe piata pentru o valoare mai mare. Profesionistii care fac flip house cauta imobiliare care se potrivesc unui anumit profil intr-o conditie specifica pietei inainte de a cumpara.

Pretul de piata, avantajul reparatiilor, pretul estimat si rentabilitatea investitiilor sunt cativa dintre numerosii factori luati in considerare la trecerea la o casa.

Cum se raporteaza flipping-ul casei la pariuri?

Flipping-ul caselor si pariurile sportive impartasesc multe paralele. De exemplu, cei mai multi pariori sportivi profesionisti cauta echipe care se potrivesc criteriilor pe o piata in care sa fie scazute. Modelele de preturi care tin cont de meciurile din cadrul jocului genereaza probabilitati estimate, iar randamentul investitiilor este cel mai important.

Profesionistii care flip homes evalueaza deasupra si dezavantajul, analizand lucruri precum locatia cartierului sau reparatiile fundatiei, in timp ce pariorii se uita la stiluri de meci si raniri. Totul se reduce la pretul de intrare si riscul de returnare.

Comportament irational

Multi pariori inteleg principiile mutarii caselor si cumpararii de bunuri imobiliare, dar putini sunt capabili sa aplice aceeasi logica pariurilor sportive, in ciuda gandirii similare necesare. Unul dintre cele mai populare moduri de pariere este sa estompezi publicul, care este o metoda de a paria pe echipe care primesc un procent mai mic din totalul pariurilor la o carte sportiva.

Echivalentul de a face acest lucru cu case de flipping ar fi cercetarea strainilor si intrebarea daca ar cumpara o casa pe da sau nu – atunci ar face orbeste rezultatul mai popular.

In ciuda ambelor tranzactii care impartasesc aceleasi principii de baza, estomparea publicului este considerata ascutita si intelepta de multi pariori nebuni, totusi echivalentul de aruncare al casei ar fi considerat nebun de toti.

Cumparati puncte joase

Unul dintre cele mai populare moduri de a rasfata o casa este sa cumparati proprietati subevaluate in cartierele viitoare si viitoare. Ideea este ca piata supravalorizeaza locuinta pe baza istoriei imprejurimilor atat de mult incat proprietatea devine extrem de ieftina, iar rentabilitatea poate fi mare atunci cand mediul inconjurator se imbunatateste.

Echivalentul in pariurile sportive este pariul pe echipe care joaca mai multe jocuri sub media lor la un pret redus fata de echipele care joaca mai multe jocuri peste media lor. Milioane de oameni isi castiga viata cumpara locuinte mici in imobiliare, dar in pariurile sportive, ideea de a cumpara un nivel scazut este adesea ignorata. Multi pariori cred gresit ca valoarea este determinata doar de rezultat.

O piata deschisa este o piata deschisa

Aceleasi principii se aplica pe orice piata deschisa. Nu conteaza daca cumpara si vinde imobiliare, incaltaminte, electronice, masini sau echipe pe o piata de pariuri.

Scopul este intotdeauna sa faci o investitie la un pret mai bun decat ceea ce restul pietei este dispus sa plateasca. Daca pariorii se pot concentra pe obtinerea unui pret mai bun decat valoarea de piata – in special la Fortuna – vor fi intotdeauna castigatori pe termen lung.

Știri relevante