Menu

Plasează pariuri imobiliare doar la Fortuna

Plaseaza pariuri imobiliare doar la Fortuna

O piaţă deschisă este o piaţă deschisă

Milioane de oameni din întreaga lume îşi câştigă viaţa cu imobiliare. Dacă nu sunteţi unul dintre ei, probabil că aţi vizionat o emisiune de televiziune despre profesionişti. Conceptul de a câştiga bani „aruncând” o casă este înţeles pe larg de mulţi, dar mentalitatea se poate aplica pariurilor sportive? Citiţi mai departe pentru a afla.

Ce este casa flipping?

Răsturnarea unei case se referă la achiziţionarea unei piese imobiliare la o valoare scăzută, la renovări sau reparaţii şi apoi la obţinerea unui profit prin vânzarea ei înapoi pe piaţă pentru o valoare mai mare. Profesioniştii care fac flip house caută imobiliare care se potrivesc unui anumit profil într-o condiţie specifică pieţei înainte de a cumpăra.

Preţul de piaţă, avantajul reparaţiilor, preţul estimat şi rentabilitatea investiţiilor sunt câţiva dintre numeroşii factori luaţi în considerare la trecerea la o casă.

Cum se raportează flipping-ul casei la pariuri?

Flipping-ul caselor şi pariurile sportive împărtăşesc multe paralele. De exemplu, cei mai mulţi pariori sportivi profesionişti caută echipe care se potrivesc criteriilor pe o piaţă în care să fie scăzute. Modelele de preţuri care ţin cont de meciurile din cadrul jocului generează probabilităţi estimate, iar randamentul investiţiilor este cel mai important.

Profesioniştii care flip homes evaluează deasupra şi dezavantajul, analizând lucruri precum locaţia cartierului sau reparaţiile fundaţiei, în timp ce pariorii se uită la stiluri de meci şi raniri. Totul se reduce la preţul de intrare şi riscul de returnare.

Comportament iraţional

Mulţi pariori înţeleg principiile mutării caselor şi cumpărării de bunuri imobiliare, dar puţini sunt capabili să aplice aceeaşi logică pariurilor sportive, în ciuda gândirii similare necesare. Unul dintre cele mai populare moduri de pariere este să estompezi publicul, care este o metodă de a paria pe echipe care primesc un procent mai mic din totalul pariurilor la o carte sportivă.

Echivalentul de a face acest lucru cu case de flipping ar fi cercetarea străinilor şi întrebarea dacă ar cumpăra o casă pe da sau nu – atunci ar face orbeşte rezultatul mai popular.

În ciuda ambelor tranzacţii care împărtăşesc aceleaşi principii de bază, estomparea publicului este considerată ascuţită şi intelepta de mulţi pariori nebuni, totuşi echivalentul de aruncare al casei ar fi considerat nebun de toţi.

Cumpăraţi puncte joase

Unul dintre cele mai populare moduri de a răsfăţa o casă este să cumpăraţi proprietăţi subevaluate în cartierele viitoare şi viitoare. Ideea este ca piaţa supravalorizeaza locuinţa pe baza istoriei împrejurimilor atât de mult încât proprietatea devine extrem de ieftină, iar rentabilitatea poate fi mare atunci când mediul înconjurător se îmbunătăţeşte.

Echivalentul în pariurile sportive este pariul pe echipe care joacă mai multe jocuri sub media lor la un preţ redus faţă de echipele care joacă mai multe jocuri peste media lor. Milioane de oameni îşi câştigă viaţa cumpăra locuinţe mici în imobiliare, dar în pariurile sportive, ideea de a cumpăra un nivel scăzut este adesea ignorată. Mulţi pariori cred greşit că valoarea este determinată doar de rezultat.

O piaţă deschisă este o piaţă deschisă

Aceleaşi principii se aplică pe orice piaţă deschisă. Nu contează dacă cumpăra şi vinde imobiliare, încălţăminte, electronice, maşini sau echipe pe o piaţă de pariuri.

Scopul este întotdeauna să faci o investiţie la un preţ mai bun decât ceea ce restul pieţei este dispus să plătească. Dacă pariorii se pot concentra pe obţinerea unui preţ mai bun decât valoarea de piaţă – în special la Fortuna – vor fi întotdeauna câştigători pe termen lung.

Știri relevante