Menu

Prinde un un cod promo de la Betano

Prinde un un cod promo de la Betano

Betano este un operator de pariuri sportive licentiate in Romania care ofera atat promotii zilnice, cat si bonusuri special celor care vor sa se inscribe. Cu ajutorul acestui Betano cod promo, jucatorii noi pot sa primeasca pana la 500 de RON bani bonus la inregistrare.

Pentru un deposit de minim 25 de RON, primiti 100 % din valoarea sumei depuse, atata timp cat ea nu depaseste suma de 500 de RON. Imediat dupa Betano inregistrare si depunerea de fonduri proprii, bonusul va fi active in cont. Intregul bilet trebuie sa aiba o cota minima de 1, 65 pentru a putea folosi banii bonus.

Betano →Betano →

 

Sunt anumite conditii de rulaj pentru ca acesti bani sa fie disponibili pentru retragere. Partea buna este ca banii pot fi folositi atat la pariuri sportive, cat si la jocurile de tip casino de pe site, dar conditiile de rulaj sunt putin diferite.

Pasii d eobtinere a bonusului sunt urmatorii:crearea unui cont cu ajutorul unui Betano cod promo si apoi efectuarea unei depuneri. Bonusul va fi creditat in contul creat, imediat ce tranzactia a fost finalizata.

Pentru inregistrare, trebuie sa completati un formular cu datele voastre si detalii legate de contact. Trebuie s ava alegeti si un nume de utilizator unic si o parola.

Se ofera mai multe bonusuri;bonusul multilpu care se acorda pentru fotbal si baschet. Astfel, pe langa oferta de la inregistrare, jucatorii existenti primesc si alte avantaje, precum un Betano bonus multiplu. Acesta este valabil pentru pariurile sportive multriple cu cel putin 4 selkectii si maxim 10. . Bonusul minim alocat este 10 % pentru biletele cu 4 selectii si 5 % pentru valoarea maxima de 50 % pentru 10 selectii.

Pariurile pot fi facute pe anumkite competitii de fotbal si baschet doar inainte de inceperea meciurilor, nu si in timpul acestora. Cota minima a fiecarui meci trebuie sa fie 1, 50. Daca un meci se amana sau se anuleaza, rezultatul evenimentului primeste cota de 1, 00 si este astfel exclus din acest bonus Betano on line. Conditii:

-bonusul poate fi folosit de maxim 3 ori in 24 de ore.

-nu sunt incluse pariurile pauza/final, ci doar cele pe toata durata meciului.

-pariurile pot fi plasate doar pe echipe, nu si pe jucatori.

Știri relevante