Menu

Prinde un un cod promo de la Betano

Prinde un un cod promo de la Betano

Betano este un operator de pariuri sportive excelent

Betano este un operator de pariuri sportive licenţiate în România care oferă atât promoţii zilnice, cât şi bonusuri special celor care vor să se inscribe. Cu ajutorul acestui Betano cod promo, jucătorii noi pot să primească până la 500 de RON bani bonus la înregistrare.

Pentru un deposit de minim 25 de RON, primiţi 100 % din valoarea sumei depuse, atâta timp cât ea nu depăşeşte suma de 500 de RON. Imediat după Betano înregistrare şi depunerea de fonduri proprii, bonusul va fi active în cont. Întregul bilet trebuie să aibă o cotă minimă de 1, 65 pentru a putea folosi banii bonus.

Betano →Betano →

Rulajul se face facil pe Betano

Sunt anumite condiţii de rulaj pentru că aceşti bani să fie disponibili pentru retragere. Partea bună este ca banii pot fi folosiţi atât la pariuri sportive, cât şi la jocurile de tip casino de pe site, dar condiţiile de rulaj sunt puţin diferite.

Paşii d eobtinere a bonusului sunt următorii: crearea unui cont cu ajutorul unui Betano cod promo şi apoi efectuarea unei depuneri. Bonusul va fi creditat în contul creat, imediat ce tranzacţia a fost finalizată.

Pentru înregistrare, trebuie să completaţi un formular cu datele voastre şi detalii legate de contact. Trebuie s ava alegeţi şi un nume de utilizator unic şi o parolă.

Se oferă mai multe bonusuri; bonusul multilpu care se acordă pentru fotbal şi baschet. Astfel, pe lângă oferta de la înregistrare, jucătorii existenţi primesc şi alte avantaje, precum un Betano bonus multiplu. Acesta este valabil pentru pariurile sportive multriple cu cel puţin 4 selkectii şi maxim 10.. Bonusul minim alocat este 10 % pentru bileţele cu 4 selecţii şi 5 % pentru valoarea maximă de 50 % pentru 10 selecţii.

Pariurile pot fi făcute pe anumite competiti

Pariurile pot fi făcute pe anumite competiţii de fotbal şi baschet doar înainte de începerea meciurilor, nu şi în timpul acestora. Cota minimă a fiecărui meci trebuie să fie 1, 50. Dacă un meci se amână sau se anulează, rezultatul evenimentului primeşte cota de 1, 00 şi este astfel exclus din acest bonus Betano on line. Condiţii:

– Bonusul poate fi folosit de maxim 3 ori în 24 de ore.

– Nu sunt incluse pariurile pauza/final, ci doar cele pe toată durata meciului.

– Pariurile pot fi plasate doar pe echipe, nu şi pe jucători.

 

Știri relevante