888sport

In spatele casei de pariuri 888Sport, se afla renumitul si prestigiosul PLC 888 Holdings. In 2008, departe de platformele de poker si cazinou deja stabilite, pariurile sportive au fost introduse de companie. 888Sport si-a stabilit rapid reputatia de furnizor de pariuri serios si atractiv.

Selectia pariurilor – Absolut impresionanta in latime si profunzime

In ceea ce priveste selectia sa de pariuri, 888Sport poate tine cu siguranta pasul cu casele de pariuri de top din domeniul pariurilor sportive. In mod semnificativ, peste 30 de sporturi diferite sunt oferite zilnic in program. Clientii pot alege dintre cele mai bune 40.000 de single-uri in fiecare zi, astfel 888Sport se afla in grupul absolut absolut in comparatie cu concurenta. La fel ca la multe alte case de pariuri, fotbalul este sportul dominant al selectiei de pariuri 888Sport. Cu toate acestea, furnizorul de pariuri nu numai ca are in program cele mai importante ligi europene precum Premier League, Bundesliga, Primera Division si serii precum Champions League si Europa League.

888sport

La 888Sport, sunt gata si fanii unor ligi mai exotice. In intreaga lume, cu greu pare sa existe o tara sau o liga care nu apare in ofertele de pariuri de fotbal ale 888Sport. De exemplu, in timpul analizei noastre, au fost posibile pariuri pe meciuri in Honduras, Japonia, Maroc, Peru, Romania, Venezuela, Australia, Vietnam sau Chile. In ciuda concentrarii vizibile pe ligi din Marea Britanie, portofoliul de pariuri pe fotbal al 888Sport este, de asemenea, excelent pentru pasionatii de pariuri din toata Europa si la diferite niveluri. Casa de pariuri ofera pariuri pana la diferitele ligi inferioare, cupele regionale si chiar diviziunile juniorilor. In cazul in care dispuneti de cunostinte speciale de specialitate sau sfaturi locale, 888Sport este casa de pariuri ideala pentru pariurile dvs. de fotbal. Apropo, pariuri speciale sunt, de asemenea, oferite in mod regulat pe concedieri si transferuri ale managerilor. Dincolo de fotbal, sporturile populare precum tenisul, baschetul si hocheiul pe gheata sunt prezente mai ales in selectia de pariuri sportive 888 Sport.

Mai mult, li se alatura importante discipline americane precum baseball si fotbal american, precum si box, golf, cricket, snooker, sageti, handbal, volei, sporturi de iarna, sporturi cu motor, curse de cai si chiar sporturi marginale, cum ar fi surfingul sau sahul . Per total, nu putem saluta decat selectia de pariuri 888Sport!

Mai multe oferte 888Sport – Unul dintre liderii de piata din zona de cazino si poker

Inainte ca 888Sport sa inceapa sa ofere pariuri sportive, compania a functionat cu succes in zona cazinourilor online si a pokerului online de multi ani. Aici, 888 Holdings PLC apartine in mod traditional liderilor de piata absoluti. Selectia este in mod corespunzator larga si atractiva. Aici, pasionatii de jocuri de noroc vor gasi cu adevarat tot ceea ce doresc inimile lor. Chiar si implementarea tehnica este impecabila.

888sport_logo

Primiți 100% până LA 1.000 LEI

Înregistrare Înregistrare