Unibet

Unibet este o casa de pariuri sportive populara din Europa si este extinsa la nivel international. Unibet nu este cea mai eleganta casa de sport si nu are oferte bonus si promotii din cele mai bune in mediul online, dar este o casa fiabila, care este rezonabil de usor de utilizat si are un serviciu solid pentru clienti.

Bonusuri si promotii Unibet

Pariurile sportive sunt greu de obtinut din profit, partial pentru ca este dificil de prezis viitorul cu sportul, dar si din cauza sucului – cunoscut si sub numele de vig sau taxa – luat de casele de sport la fiecare pariu facut. De aceea este crucial sa profitati de bonusuri, oferte si promotii din casele de sport atunci cand le ofera. Din pacate, ofertele in curs de desfasurare pentru utilizatorii existenti lipsesc la Unibet, dar acestea ofera un bonus substantial de inscriere care merita sa fie profitat atunci cand va inscrieti.

Aplicatie mobila si site web

Una peste alta, desi nu este cea mai usor de utilizat experienta, aplicatia mobila Unibet functioneaza in mare parte foarte bine. S-ar putea sa trebuiasca sa lucrati putin mai mult decat alte carti pentru a va gasi pariurile, dar de acum incolo este fiabil si neted.

Unibet

Experienta web

Site-ul desktop Unibet este mai usor de gestionat decat web, in ​​principal datorita functiei de cautare pentru a gasi pariuri care sunt destul de glitchy in aplicatie. Navigarea nu este ideala, iar lista de jocuri poate fi dificil de parcurs, mai ales in sporturi cu o multime de jocuri pe fotbal universitar si baschet asemanator ardei, dar puteti economisi timp cautand acele echipe sau jocuri.

Odata ce gasiti un anumit joc, navigarea devine putin mai usoara. Nu ar trebui sa aveti probleme in a gasi un joc de recuzita, recuzita pentru jucator sau orice altceva, iar acestea sunt o casa mare si ofera aproape orice tip de pariu pe care l-ati putea cauta.

Experienta de alocare a pariului ar putea fi imbunatatita, in special permitand utilizatorilor sa introduca atat suma pe care doresc sa o castige, cat si suma pe care doresc sa parieze – este doar cea din urma in prezent. Totusi, functioneaza bine si este un proces rapid, care este util intr-o duminica dimineata ocupata la NFL.

Optiuni de pariere

Exista cateva moduri in care casele de sport pot fi unice pe piata: isi pot stabili cotele, pot oferi piete unice si pot fi primii pe piata. Deoarece Unibet foloseste Kambi, un popular furnizor de cote, ei nu fac niciunul dintre aceste trei lucruri, desi foarte putine case de pariuri o fac. Una peste alta, aproape fiecare parior va gasi probabil ceea ce cauta si mai mult la Unibet.

Logo Unibet

100% până la 300 RON

Înregistrare Înregistrare