Menu

Sa spicuim prin regulamentul Superbet

Sa spicuim prin regulamentul Superbet

Superbet, cel mai mare operator de pariuri sportive din Romania, estimeaza o cifra de afaceri de 180 de milioane EUR in 2018. Intrucat implineste 10 ani pe piata romaneasca, compania a ajuns la peste 1.000 de agentii, operatiuni si birouri deschise pe sase piete si o afacere online care genereaza jumatate din cifra de afaceri.

Cele mai consistente investitii pe care compania le-a facut au fost directionate catre dezvoltarea diviziei online pe regulament pariu sansa superbet. Superbet a achizitionat trei companii tehnologice in 2018 – doua in Croatia si una in Marea Britanie (informatii artificiale), pentru care a platit in jur de 20 de milioane de euro. In acelasi timp, pentru integrarea celor trei achizitii, au fost investite inca cateva milioane de euro in regulament pariu sansa superbet.

„Consolidarea pozitiei de lider pe piata locala a pariurilor sportive si extinderea operatiunilor in Polonia, unde Superbet a lansat anul trecut operatiuni directe, impreuna cu boom-ul in componenta de afaceri online, au fost principalele repere ale recordului Grupului in acest an”, spune Vlad. Ardeleanu, director general al Superbet Romania.

O alta directie din cadrul grupului este dezvoltarea parteneriatelor de franciza sub brandul GoBet si regulament pariu sansa superbet. In 2018, aceasta divizie a crescut pana la 200 de parteneri din intreaga tara, cu scopul de a ajunge la 1.500 de parteneri pana in 2021.

Investitiile in afaceri au fost dublate de cele din sportul romanesc, in 2018, Superbet a fost alaturi de nume grele din sporturile romanesti precum Mihai Leu sau Catalin Morosanu.

„A doua linie strategica in evolutia Superbet pe care o vom continua in 2019 este de a lega brandul nostru de a sprijini sportul romanesc prin cele mai consistente si pe termen lung initiative”, a spus regulament pariu sansa superbet.

Știri relevante