Menu

Sportingbet este o casă de pariuri legală

Sportingbet este o casa de pariuri legala

Sportingbet era să fie desfinţată

BetEasy a lansat o solicitare de reziliere a marcii Sportsbet. Acesti doi giganti de pariuri sportive din Australia au luat o lupta legala pentru numirea marcilor.

Contraactiunea legala a BetEasy a inceput dupa ce Sportsbet a primit o hotarare temporara prin care a incetat redenumirea CrownBet ca „Sportingbet” dupa separarea de Crown Resorts. Toate acestea se intampla chiar inainte de Carnavalul Melbourne Cup, care este considerat a fi cea mai aglomerata perioada de pariuri din Australia.

Ordonanta judecatoreasca a facut ca CrownBet sa uite de planul lor de a redenumi BetEasy si de a relansa marca sub marca „Sportingbet”. In iunie 2018 Sportsbet a dezbatut ca numele „Sportingbet” este foarte asemanator cu Sportbet, care poate insela sau induce in eroare clientii. CrownBet a decis deocamdata sa ramana cu numele BetEasy.

Au fost mai multe solicitări de desfinţare

BetEasy a inaintat aceasta noua cerere la Curtea Federala. Acestia sustin ca instanta ar trebui sa rezilieze si numele de marca „Sportsbet” din cauza faptului ca existau mai multe companii de pariuri, cum ar fi TAB Sportsbet, care exista deja pe piata din Australia la momentul inregistrarii marcii Sportsbet. Aceste companii de pariuri sportive foloseau nume de marca continand cuvintele „pari” si „sport”. Toate companiile incercau sa-si faca numele recunoscute schimband si schimband acele cuvinte in numele lor.

BetEasy sustine ca daca instanta decide in favoarea Sportsbet ca numele „Sportingbet” si „Sportsbet” sunt prea asemanatoare si nu pot exista pe piata alaturi de celalalt, atunci numele comercial Sportsbet nu ar fi trebuit sa fie inregistrat niciodata cu ani in urma. BetEasy doreste ca toate marcile Sportsbet sa fie anulate imediat, deoarece nu ar fi trebuit sa existe in primul rand.

Știri relevante