Menu

Superbet are cel mai bun program la agentii

Superbet are cel mai bun program la agentii

Superbet este una dintre cele mai appreciate agentii stardale din Romania, unii considerand-o chiar numarul 1. La sfasitul anului 2018, avea undeva la 850 de agentii.

In ccea ce priveste programul, acesta incepe in fiecare zi la ora 10, 00, majoritatea agentiilor avand programul de functionare pana la ora 22, 00. Sunt insa si anumite agentii care are au un program prelungir, mai ales in capital, pana la miezul noptii. Cu toate acestea, pregatirile de inchidere incep undeva in jurul orei 21, 30. Astfel, daca intrati in agentie pe la 21, 45, iar aceasta se inchide la ora 22, 00, mai mult ca sigur ca nu veti mai fi lasat sa pariati, sa va jucati la “pacanele’sau la Besix sau la curse caini, deoarece toata aparatura este inchisa. Nici , macar la pariuri sportive s-ar putea sa nu mai puteti sa va jucati, dar depinde de la agentie la agentie.

Exista totusi si un program special. Astfel:

-program de vara-spre deosebire de alte case de pariuri, Superbet nu adopta un program mai scurt de vara.

-program de Craciun-in fiecare an, agentiile sunt inchise in data de 25 Decembrie, avand si un program mai scurt in zilele de 24 si 26 Decembrie ( de obicei de la 10, 00 pana la maxim 16, 00-18, 00 ). Exista insa diferente de la an la an.

-program de Revrelion-pe data de 1 Ianuarie, toate agentiile Superbet sunt inchise, iar pe 31 Decembrie si in 2 Ianuarie programul este din nou mai scurt ( de regula, tot pana la 16, 00-18, 00 ).

-programul de Paste-agentiile Superbet sunt inchise in ziua de Paste si au un program mai scurt in a 2 a zi de Paste. In rest, programul este unul normal.

Legat de programul Superbet On line, ca pe orice alt site de pariuri, este 24/7. la orice ora din zi din noapte. Trebuie avut in vedere ca platforma de pariuri on line este una instabila si ca puteti avea dificultati , astfel incat nu veti putea paria in cele mai bune conditii.

Știri relevante