Menu

Temple Tumble de la Unibet aduce 25 rotiri gratis joia

Temple Tumble de la Unibet aduce 25 rotiri gratis joia

Trebuie sa te indragostesti cand sloturile la Unibet sunt terminate corect, iar acest slot Temple Tumble reuseste sa parcurga linia dintre distractie si frustrare in cel mai bun mod prin oferirea a 25 de rotiri gratis in fiecare zi de joi.

Ei bine, asta se termina acum, deoarece acesta este al doilea slot Unibet care stie sa foloseasca aceasta mecanica, dar pastreaza rolele interesante si proaspete.

Pentru ca ceea ce aveti aici este un joc de 6 × 6 role cu victorii avalansatoare – dar nu toate simbolurile care se incadreaza in prima dvs. plata de rotire. Orice de la 3 la 26 de simboluri ar putea fi pietre neplatitoare, schimband modalitatile de a castiga dramatic rotire cu rotire.

Cu o scena de deschidere care iti deschide ochii spre lumea acestui explorator in stil Indiana Jones, traversand jungla si luptand cu tigrii pentru a ajunge la acest templu sacru … comoara trebuie sa fie mare nu?

Si este Unibet, dar numai daca alegeti calea corecta: cea a multiplicatorilor. Ne place adesea sa coboram in mijlocul drumului, unde puteti obtine rotiri suplimentare si multiplicatori, dar intr-adevar este vorba despre acesti multiplicatori.

Ceea ce, daca mergi pe acea cale, duce adesea la framantari de inima, deoarece este greu sa ajungi la bogatiile ascunse in spatele pietrelor.

La fel ca in cazul tuturor jocurilor de cazino Unibet, acest slot Temple Tumble de pe mobil arata mai complicat decat este.

Inima Temple Tumble este o masina de sloturi cu role de 6×6, unde orice rol de la 3 la 26 de blocuri de pietre se umple pe role, restul alcatuit cu simboluri de plata. O victorie va vedea simbolurile si pietrele explodand, deschizand rolele pentru a crea potential 46.665 de modalitati de a castiga.

Odata ce te obisnuiesti cu aceasta idee, este pur si simplu o chestiune de a te bucura de fiorul vizionarii acestui joc care se deschide, pe masura ce obtii din ce in ce mai multe victorii.

Cu toate acestea, ii putem oferi doar patru stele pentru ca trebuie sa fii dispus sa sacrifici in timpul rotirilor gratuite si sa mergi dupa multiplicatori pentru marile victorii – ceea ce de multe ori nu te lasa deloc comora … sau TOATE comoara.

Slotul are 10 simboluri in total, acesta include 4 simboluri cu plata redusa reprezentate de J, Q, K si A. Fiecare are un font diferit colorat cu un fundal de piatra. Exista, de asemenea, 5 simboluri cu plata mare, care sunt reprezentate de, bijuterie verde, bijuterie albastra, bijuterie rosie, balaur rosu si fata azteca. Fata azteca este cel mai bine platit simbol. Exista, de asemenea, un simbol salbatic si nu exista dispersie, deoarece nu este necesar pentru a declansa functia de rotiri gratuite.

Știri relevante