Bet avantaj Betano – Cum să îl folosești

Andrei
octombrie 16, 2023
1137 Views
Betano Avantaj

Sătul de răsturnări incredibile de rezultat în defavoarea ta? Betano te ajută! Cu Bet Avantaj Betano nu trebuie să mai ai grija asta. Odată ce formația pe care ai mizat să câștige obține un avans consistent, pariul tău este declarat câștigător, iar banii îți intră în cont.

Ce înseamnă Bet avantaj Betano

Bet avantaj Betano este un promoție a operatorului, valabilă pentru mai multe sporturi, prin care meciul îți este declarat deja câștigător, indiferent de ce se întâmplă până la final. În funcție de sport, echipa pe care ai mizat (ofertă valabilă doar pentru rezultat final) trebuie să aibă un anumit avans pentru ca promoția să intre în vigoare.

Cum utilizezi Bet avantaj Betano

Pentru a folosi Bet avantaj Betano nu trebuie decât să plasezi un pont pe rezultat final. Ai grijă însă ca meciul pe care mizezi să facă parte dintr-o competiție eligibilă pentru promoție. Fiecare sport are o listă proprie de turnee/competiții valabile pentru ofertă.

Sporturile cu Bet avantaj Betano

Betano Avantaj

  • Fotbal – Echipa pe care ai mizat are un avantaj de două goluri? Atunci pariul tău este câștigător. Promoția Betano Avantaj e valabilă doar pentru anumite campionate. Lista completă poate fi găsită pe site.
  • Tenis – Promoția “2 Seturi Avans” e disponibilă doar pentru meciurile masculine de la turneele de Grand Slam. Totuși, pentru celelalte turnee poți să folosești oferta “Decisiv din primul set”. La scorul de 6-0 sau 6-1 pentru sportivul tău în primul set, pariul pe câștigător este deja decis în favoarea ta.
  • Volei – Dacă echipa pe care ai ales-o să câștige are un avans de două seturi, atunci nu trebuie să mai stai cu emoții până la final. Ai câștigat deja pariul. Și aici există o listă cu anumite competiții eligibile.
  • Hochei – Un avans de trei goluri pentru echipa pe care ai mizat duce direct la un pronostic câștigător. NHL nu lipsește, desigur, din lista competițiilor eligibile.
  • Baschet – Pentru ca pontul tău să fie verde, ai nevoie de un avans de 20 de puncte și nici nu mai trebuie să aștepți finalul partidei.
  • Baseball – La cinci run-uri avans, pronosticul tău este declarat câștigător. Profită de oferta pe MLB.
  • Handbal – Doar șase goluri trebuie să aibă avans echipa pe care ai mizat și deja te poți bucura de profit.
  • Fotbal american – S-au văzut răsturnări incredibile de rezultat în NFL, așa că această promoție este una excelentă pentru fanii acestui sport. La un avantaj de 17 puncte, echipa ta e deja declarată câștigătoare de Betano.
Author Andrei