Betano ca sponsor principal – Ce echipe de fotbal are în portofoliu

Andrei
octombrie 17, 2023
1001 Views
Betano FCSB

Asocierea unei case de pariuri cu cluburi de fotbal arată cât de puternic este acel brand. Betano este în acest moment unul dintre cei mai respectați bookmakeri, creând conexiuni cu cluburi care au o bază de suporteri foarte mare.

Trebuie însă să reținem un aspect. Conexiune nu înseamnă și influență. Mai jos vom vorbi despre motivul pentru care aceste două cuvinte sunt interpretate adesea greșit de către pariori. Betano este mereu alături de sport, oferint pariorilor și  promoția Betano Avantaj.

Echipe cu Betano sponsor

Echipe Betano sponsor

Acestea sunt în 2023: FCSB, Universitatea Craiova, AC Sparta Praga,  FC Viktoria Plzen, Sporting CP,  Lokomotiv Sofia, SL Benfica, APOEL FC, FC Porto, Apollon Limassol, Olympiakos, Atletico Mineiro, Panathinaikos FC, Fluminense, PAOK, Club Universidad de Chile Barcelona SC, FBC Melgar

Echipe Betano sponsor

Observăm cum Betano sponsorizează două dintre cele mai iubite echipe din Liga I. Betano a fost și sponsorul campionatului intern, pentru ca acum să susțină Cupa României. Betano are legături puternice cu fotbalul din Portugalia și Grecia, sponsorizând cele mai puternice formații din aceste țări.

Iar acordurile Betano cu echipe de fotbal nu se opresc doar pe Bătrânul Continent. America de Sud e la fel de bine reprezentată, cu cluburi din Brazilia, Peru, Chile și Ecuador. Betano își extinde în permanență portofoliul, devenind un brand tot mai puternic.

Concepții greșite despre Betano sponsor

Că ne convine sau nu, a devenit ceva normal ca o casă de pariuri de top să sponsorizeze unul sau mai multe cluburi de fotbal. Chiar dacă echipele respective se regăsesc în oferta de pariuri Betano. Chit că la o primă impresie ar putea fi ceva suspect, totul e transparent din partea operatorului și nu se fac “manevre” pentru a fenta pariorii.

Betano influențează rezultatele echipelor – Sunt doar formații de primă ligă sponsorizate de Betano. Unele care nu ar putea fi “cumpărate” pentru a truca niște partide. Nimeni, pentru nicio sumă de bani, nu ar risca să fie exclus din competițiile interne pentru un blat cu casa de pariuri.

Betano influențează statisticile formațiilor – Ținând cont de câte partide se joacă într-un sezon, e cumva normal ca o echipă să o lase mai moale atunci când e într-un avantaj clar. Tu, ca parior, trebuie să ai în vedere și aceste aspecte, nu să consideri că bookmakerii influențează jocul echipei respective de a nu mai da un gol, un corner, un șut pe poartă etc.

Nu spunem că nu există rezultate suspecte, influențate de terți. Dar de regulă se întâmplă în fotbalul prost plătit și nu casele de pariuri mainstream sunt implicate.

Author Andrei