Menu

Betstars ofera functia de cash out jucatorilor

Betstars ofera functia de cash out jucatorilor

Au disparut zilele in care a trebuit sa astepti ca un eveniment sa se termine inainte de a putea incepe sa numeri castigurile. Daca pariul dvs. intra, dar observati impulsul inclinat intr-un joc (sau daca pariul nu va planifica si doriti sa revendicati o parte din pariu), puteti utiliza Cash Out in avantajul dvs. si puteti bloca profiturile dvs. .

Cum functioneaza?

Pur si simplu plasati un pariu pe selectia dvs. si mergeti la pariurile deschise, daca vedeti butonul Cash Out, stiti ca este disponibil.

Acum esti sub control. Puteti decide daca evenimentul are loc daca doriti sa revendicati o parte din profitul dvs. mai devreme sau sa primiti o parte din pachetul dvs. in cazul in care pariul dvs. este contra.

Tot ce trebuie sa faci este sa lovesti Cash Out!

Cash Out este caracteristica care permite unui punter sa plaseze un pariu pe o piata sportiva si apoi, inainte ca rezultatul pariului sa fie cunoscut in totalitate, permite punterului sa inchida pariul in orice moment, pentru suma declarata incasata oferita de site-ul de pariuri sportive.

Puteti primi o oferta Cash Out pe majoritatea tipurilor de pariuri, dar acestea sunt utilizate cel mai adesea la pariurile care se refera la pietele de pariuri de fotbal, in special la tipurile de pariuri cu acumulatori de fotbal.

Site-ul de pariuri foloseste un software specializat, care este capabil sa calculeze modificarile subtile ale pretului ofertei Cash Out, in functie de ce s-a intamplat in selectiile de punters. In general, cu cat un punter a selectat rezultatul corect si cu cat este mai aproape de rezultatul final evenimentul sportiv in cauza, cu atat este mai mare oferta Cash Out.

Acest software specializat va actualiza constant oferta Cash Out, ceea ce inseamna ca atunci cand un punter face clic pe optiunea de a scoate bani, va trebui sa ia decizia rapida de a primi banii oferiti de companie.

Odata ce un pariu este incasat, atunci se termina in acel moment. In cazul in care selectia de selectori (punters) va castiga, atunci vor primi in continuare doar suma Cash Out.

Știri relevante