Butterfly Staxx prinzi din zbor rotiri gratis si castiguri

Butterfly Staxx prinzi din zbor rotiri gratis si castiguri

NetEnt va duce in lumea luminoasa a florilor tropicale si a fluturilor fluturatori cu cea mai recenta oferta – Butterfly Staxx. Descoperiti captivantul slot video cu 5 role, 4 randuri si 40 de linii fixe, cu inlocuiri Wild, Re-Spins si Butterfly Spins. Sarbatoriti-va ochii asupra fluturilor stralucitori si lasati toate florile sa infloreasca pentru voi!

Slotul video „Butterfly Staxx” de la furnizorul de jocuri NetEnt este un joc 5 * 4 cu 40 de betweys. Slotul are RTP = 96,8% si MED? varianta nivelului. Principalele caracteristici ale jocului sunt: ​​Wild, FreeSpins, Respins, simboluri Scatter.

Butterfly Staxx este un slot de cazinou foarte relaxant situat intr-o gradina de fluturi cu simboluri precum flori, plante si, desigur, fluturi. Efectele sonore sunt foarte subevaluate si hipnotice, asa ca jucatorii s-ar putea trezi in somn daca au avut o zi lunga!

Dar, pentru a fi corect cu NetEnt, acest slot cu tema Butterfly face o schimbare revigoranta de la sloturile luminoase si puternice cu care suntem obisnuiti sa jucam – acesta ar putea fi slotul perfect pentru jucatorii carora le place sa se relaxeze cand pariaza. Asta nu inseamna ca nu exista momente de emotie. Slotul isi primeste numele din caracteristica sa de simboluri de stivuire – daca jucatorii pot umple o rola cu simboluri Butterfly, vor primi o re-rotire.

Exista un simbol Wild care arata ca o floare stralucitoare si inlocuieste toate simbolurile in afara de Scatter. Combinatiile de simboluri imprastiate pot castiga jucatori Rotiri de fluture in timpul carora numai simbolurile Cocoon pot ateriza pe role. Coconii sunt fie inactivi, fie activi si se transforma in Fluturi, ajutand jucatorii sa obtina victorii mai mari. Three Scatters se traduc in cinci rotiri de fluture, patru se traduc in sase si cinci in sapte.

Rotirile Butterfly sunt principala caracteristica bonus a Butterfly Staxx. Redarile pot revendica intre cinci si sapte rotiri de fluturi prin gasirea a trei pana la cinci simboluri Scatter. Jucatorii ar trebui sa aiba grija de Coconii activi care se vor transforma in simboluri valoroase Fluture.

Butterfly Staxx este un slot de cazinou interesant, cu o tema noua, si credem ca este o atmosfera de care se vor bucura anumiti jucatori de sloturi de cazino. Exista, de asemenea, un pariu maxim relativ mare de 400, care ar putea multumi rolurile mari. Aflati mai multe sloturi de cazino pentru role mari.

Știri relevante