Menu

Casa de pariuri mozzart oferta

Pariubet_Default_image

Un aspect fascinant al acestui site este ca permite mai multe metode de retragere. Va puteti retrage prin intermediul site-ului web sau la unul dintre magazinele lor de pariuri. In plus, designul site-ului web este simplu si convenabil pentru utilizare de catre toata lumea. Bonusurile multiple si optiunile de pariuri live il fac favorit printre multi pariori din Romania. In plus, exista mai multe reduceri si evenimente bonus, inclusiv jackpot-urile profitabile care maresc in mod semnificativ inscrierea.

Bonus de bun venit

Mozzart Bet are mai multe promotii de pariuri sportive pentru clientii sai. Cu toate acestea, nu exista oferte binevenite la momentul scrierii acestui articol. MozzartBet vine cu o multime de oportunitati pentru jucatorii romani cand vine vorba de penalty-uri. Daca sunteti incepator, este interesant de observat un jackpot zilnic de zece milioane de lei Romanesti. In plus, jucatorii pot pune in buzunar si alte recompense uriase zilnic.

MozzartBet ofera, de asemenea, cote mari si un bonus de promovare grozav. Exista o oferta bonus de 1.000 ron care va permite sa castigati pana la 1000% premiu in numerar din castigurile pe care le obtineti in timpul happy hour. Exista aproximativ 750% bonusuri pe care le castigi in vremuri normale. Desi Mozzart Bet ofera o varietate de sporturi largi pentru a-si atrage clientii, majoritatea jucatorilor lor din Romania se tin de fotbal, deoarece este cel mai popular sport din tara.

Timp mediu de incasare

Puteti efectua plati instantanee la MozzartBet. Exista un serviciu Pesa Mkononi care permite jucatorilor sa retraga si sa depuna fonduri fara costuri suplimentare. Tot ce aveti nevoie este sa vizitati un magazin Pesa Mkononi si sa efectuati tranzactiile.

Cine detine MozzartBet?

Aceasta casa de pariuri apartine MozzartBet Romania Limited. Compania-mama este Mozzart Limited, al carei sediu este in Serbia. Acest pariu sport functioneaza legal si detine numarul de licenta 671 de la organismul de reglementare din Romania, Betting Control and Licensing Board (BCLB). Prin urmare, nu aveti de ce sa va faceti griji atunci cand mizati cu aceasta casa de pariuri.

Bonusuri

Exista numeroase promotii interesante la MozzartBet. Printre acestea se numara si bonusul de 1000% mentionat mai sus. Aceasta promotie va permite sa acumulati bonusuri de la toate pariurile dvs., incepand cu orele normale 26% pana la happy hour, 1000%. Acesta din urma functioneaza de la 20:00 la 22:00 si de la 9:00 la 11:00 daca utilizati magazinele MozzartBet.

Cand pariezi online sau prin SMS, happy hour se desfasoara intre orele 23:00 si 1:00 si intre 6:00 si 8:00. Pentru a obtine aceste bonusuri, miza selectata trebuie sa fie de 1,35 la limita inferioara. In plus, cel mai bun slip trebuie sa aiba minimum patru selectii pentru timpul normal si trei selectii pentru happy hour.

Un alt bonus la Mozzart Bet este promotia de rambursare a acumulatorului. Un acca format din cel putin patru jocuri, si se intampla ca una dintre selectii sa nu treaca, primesti o rambursare in functie de cota initiala de miza. In cazul in care ai cote de castig de cel putin 29, atunci primesti un multiplicator pentru miza ta. Daca sansele de castig sunt de cel putin 99, primiti o rambursare de cinci.

In cele din urma, obtineti o rambursare profitabila de 100 de ori pentru cote de castig de 999 si peste. Retineti ca exista o deducere a sanselor jocului pe care le pierdeti din total inainte de a calcula o miza rambursabila. In plus, pariurile live si de sistem nu sunt eligibile pentru aceasta promotie.

MozzartBet are un jackpot zilnic foarte interesant, constand in prezicerea rezultatelor finale pentru 13 meciuri de fotbal, pe care casa de pariuri le selecteaza in avans. Bingoland Bradenton. Daca prezici corect cele treisprezece meciuri, primesti o recompensa de zece milioane de lei. Daca nu reusesti sa prezici corect unul, exista o suta de mii de lei pentru tine. de fapt, exista preturi pentru cele opt presupuneri corecte si mai sus. Pentru a participa la aceasta promotie, exista o taxa de cincizeci de lei.

Știri relevante