Menu

Ce inseamna handicap superbet pe fotbal

Ce inseamna handicap superbet pe fotbal

Sa te informezi cu privire la toate tipurile diferite de pariuri de pe piata actuala a pariurilor pe fotbal poate fi dificil, alegerea este atat de vasta pana la urma. Cu atat de multe tipuri diferite de pariuri si piete in continua crestere, a incepe ca parior incepator nu a fost niciodata atat de dificil. In acest articol, intentionam sa va imbunatatim cunostintele si cercetarile despre pariuri prin explorarea uneia dintre pietele mai putin cunoscute ale pariurilor pe fotbal, pariul cu handicap. Devenind incet mai popular, de ce sa nu aruncati o privire la modul in care functioneaza pariurile cu handicap in fotbal de mai jos.

Pariurile cu handicap explicate pe superbet

Pariurile cu handicap sunt modalitatea caselor de pariuri de a accepta ca o parte din egalitate este mult mai buna decat cealalta si va domina meciul. In cazul pariurilor cu handicap, casele de pariuri plaseaza un „handicap” unei echipe, ceea ce reprezinta un deficit in care vor trebui sa-l depaseasca si totusi sa iasa in fruntea adversarilor pentru ca pariul sa castige.

Cum functioneaza acest stil de pariu?

Este mult mai usor de inteles acest tip de pariuri folosind un exemplu. Sa luam Man City – probabil cea mai buna echipa din lume in ziua lor. Sa spunem ca Man City joaca un meci de egalitate cu Accrington Stanley. Exista intr-adevar o singura cale prin care aceasta cravata va merge. Acest lucru se reflecta in cote, oferind lui Man City sansele de aproximativ 1/200 pentru a castiga jocul – facandu-l un exercitiu inutil. De asemenea, pariarea pe Accrington pentru a obtine unul pe City inseamna doar sa va aruncati banii.

In schimb, aplicand un pariu cu handicap la acest meci, va cresteti automat cotele si il faceti mult mai valoros. In acest caz, puteti plasa orice handicap de la -1 la -5 pe Man City. Prin plasarea unui astfel de handicap pe City, va cresteti automat sansele, in timp ce va aflati in taramurile posibilitatilor. Pentru un pariu -3, aceasta ar insemna ca Man City ar trebui sa-l invinga pe Accrington Stanley cu 4 goluri sau mai mult – un pariu mult mai atractiv. Aceste tipuri de pariuri sunt adesea vazute in sfaturile saptamanale de fotbal, deoarece sunt pariuri ideale pentru maximizarea cotelor si pentru a face pariuri mult mai valoroase decat cote mici.

Tipuri de pariuri cu handicap ce se pot juca la superbet

Exista cateva tipuri diferite de pariuri cu handicap:

Pariuri cu handicap de la superbet fara remiza

Acest pariu va elimina sansa de a remiza in joc si va oferi unei echipe o crestere de 0,5 adaugata sau luata ca handicap. In cazul in care echipa cu handicap castiga jocul si, prin urmare, scorul virtual, in functie de handicapul dat, vei castiga pariul cu un castigator clar.

Pariuri cu handicap in 3 directii pe superbet

Aceasta inseamna ca aveti sansa de a castiga pariul chiar daca meciul se termina la egalitate, atata timp cat ati prezis deficitul virtual corect si acesta a fost compensat eficient.

Pariuri cu handicap asiatic la superbet

Acesta este cel mai popular stil de pariuri cu handicap. Pare sa castige in mod continuu popularitate, dar poate dura ceva timp pentru a-ti face capul. Imparte doua piete intr-un singur pariu. In primul rand, ofera pariorilor sansa de a-si castiga miza de doua ori. In al doilea rand, elimina egalitatea in pariu si apoi ofera ambelor parti din pariu o sansa mult mai mare de 50/50 la castig, aplicand handicapuri in consecinta.

Știri relevante