Menu

Cine deţine maxbet

Cine detine maxbet

Maxbet este companie de origine ruseasca

Compania a fost fondată şi şi-a stabilit primul loc de jocuri din Ucraina. Au fost lansate şi operaţiuni în Rusia, iar compania a început să genereze profituri.

Prezenţă s-a extins în Ucraina odată cu înfiinţarea unui alt loc de joc în Donetk. O creştere suplimentară a avut loc în România odată cu achiziţia unei companii locale şi a unităţilor de 9 locuri de jocuri, inclusiv primul loc de joc care funcţionează în afara Bucureştiului.

Compania este numită oficial MaxBet Entertainment Group Plc – https://pariubet.ro/recenzie/maxbet. iar pregătirile au început pentru o ofertă publică iniţială (IPO) la Bursa de la Londra şi au fost conduse de ING şi banca Hansa.

Maxbet se extine in toata Europa

Operaţiunile au fost lansate în Belarus. Operaţiunile au fost lansate în Georgia şi Belarus şi creşterea a continuat în România şi Ucraina odată cu înfiinţarea a 2 cazinouri vii la Kiev.

5.500 de locuri de pariere a fost achiziţionat grupul de operaţiune croată IPO a fost amânată la nesfârşit din cauza închiderii pieţelor ruseşti şi ucrainene. În ciuda schimbărilor din industrie, MaxBet continua să crească şi raportează un flux de numerar pozitiv. Înainte de închiderea pieţei ucrainene, Maxbet a fost unul dintre primii 3 operatori de top din ţară şi a gestionat pe ambele pieţe peste 5.500 de locuri de pariere.

Aflați cum și unde funcționează Maxbet.

Știri relevante