Menu

Cine detine maxbet

Cine detine maxbet

Compania a fost fondata si si-a stabilit primul loc de jocuri din Ucraina. Au fost lansate si operatiuni in Rusia, iar compania a inceput sa genereze profituri.

Prezenta s-a extins in Ucraina odata cu infiintarea unui alt loc de joc in Donetk. O crestere suplimentara a avut loc in Romania odata cu achizitia unei companii locale si a unitatilor de 9 locuri de jocuri, inclusiv primul loc de joc care functioneaza in afara Bucurestiului.

Compania este numita oficial MaxBet Entertainment Group Plc. iar pregatirile au inceput pentru o oferta publica initiala (IPO) la Bursa de la Londra si au fost conduse de ING si banca Hansa.

Operatiunile au fost lansate in Belarus. Operatiunile au fost lansate in Georgia si Belarus si cresterea a continuat in Romania si Ucraina odata cu infiintarea a 2 cazinouri vii la Kiev.

5.500 de locuri de pariere a fost achizitionat grupul de operatiune croata IPO a fost amanata la nesfarsit din cauza inchiderii pietelor rusesti si ucrainene. In ciuda schimbarilor din industrie, MaxBet continua sa creasca si raporteaza un flux de numerar pozitiv. Inainte de inchiderea pietei ucrainene, Maxbet a fost unul dintre primii 3 operatori de top din tara si a gestionat pe ambele piete peste 5.500 de locuri de pariere.

Știri relevante