Menu

Cum sa creezi un cont de neteller pentru pariuri sportive

Cum sa creezi un cont de neteller pentru pariuri sportive

Neteller este unul dintre cele mai bune portofele electronice online din 1999. Este reglementat de FSA din Marea Britanie. Neteller este un sistem de plata online care permite efectuarea platii catre prieteni, rude si comercianti online. Cu toate acestea, este binecunoscut pentru procesatorul de plati din industria jocurilor de noroc online. Pentru Pariurbet, este o optiune potrivita pentru a depune si retragere bani din casa de pariuri sportive. In aceasta postare, va vom arata cum sa deschideti un cont Neteller din tara dvs.

  1. Navigati pe internet pentru a accesa site-ul Neteller.com
  2. Dupa aceea, aceasta pagina urmatoare va fi afisata. Apoi, introduceti prenumele, prenumele, adresa de e-mail si parola. Faceti clic pe butonul „Inregistrati-va acum”.
  3. Pe pagina urmatoare, veti vedea o pagina de conectare. Introduceti adresa de e-mail si parola pentru a va autentifica.
  4. Selectati tara si moneda dvs. Faceti clic pe „salvati”.
  5. In pagina urmatoare, introduceti detaliile dvs. personale si faceti clic pe „continua”.
  6. Veti obtine un cod securizat de 6 cifre. Pastrati-l intr-un loc sigur. Veti avea nevoie de el pentru tranzactie. Faceti clic pe „Continuati”.
  7. Inregistrarea dvs. este completa. Veti vedea o pagina de optiuni de depunere. Faceti clic pe orice optiune de depozitare adecvata pentru a face prima depunere.

Nota: Meniul de verificare va aparea dupa prima depunere. Prin urmare, va recomandam sa efectuati o depunere dupa crearea contului.

Dupa ce va inregistrati pe NETELLER, va trebui sa va verificati identitatea atat pentru scopuri de securitate, cat si pentru a slabi restrictiile din contul dvs. Parcurgerea fiecarei etape a procedurii de verificare este esentiala daca sperati sa va optimizati noul cont si sa va bucurati de metode de tranzactie mai variate, inclusiv posibilitatea de a comanda o Mastercard Net + Preplatita.

O astfel de completare completa va va oferi plafoane relaxate la transferurile dvs., precum si limite maxime pentru tranzactii, retrageri intr-un cont bancar sau prin bancomat folosind Net +. Din fericire, verificarea datelor dvs. personale va dura mai putin de 24 de ore, fara a fi nevoie de o depunere prealabila.

Știri relevante