Menu

Cum sterg contul Casa pariurilor

Cum sterg contul casa pariurilor

Vigia sau supravegherea este procesul prin care casa de pariuri casa pariurilor te lasa sa stergi contul stabileste echilibrul pariuri casa pariurilor te lasa sa stergi contullor plasate pe toate rezultatele posibile, astfel incat acestea sa obtina un profit indiferent de ceea ce se intampla. De fapt, aceasta face o carte.

Casa Pariurilor →Casa Pariurilor →

 

In practica, rareori este posibila echilibrarea perfecta a unei carti si astfel, in realitate, casele de pariuri casa pariurilor te lasa sa stergi contul vor avea tendinta de a avea raspunderea mai mult decat intr-un altul. Bookmaker-ul va schimba liniile de proba intr-o perioada de timp pana la un eveniment pentru a atrage pariuri casa pariurilor te lasa sa stergi contul pe care le are mai putin expunere in timp ce descurajeaza mai multe pariuri casa pariurilor te lasa sa stergi contul pe liniile la care sunt expuse prea mult.

Pe pietele financiare, daca exista un interes mai mare in a cumpara stocul unei companii, atunci va creste, daca exista mai mult interes in vanzarea de actiuni, atunci va scadea. Acelasi principiu de baza este valabil si in regimul de carte.

Asa cum am mentionat anterior, probabilitatea reala a producerii unui eveniment este doar un factor in stabilirea cotei. Casa pariurilor incepe prin a face o previziune bruta a probabilitatii si apoi adauga in marja lor de sus. Daca toata lumea ar fi acum sa parieze doar pe unul dintre aceste rezultate, banii veniti vor fi obtinuti intr-un fel. Ca raspuns la aceasta, casa pariurilor isi va creste marja pe linia populara (pentru a opri pariuri casa pariurilor te lasa sa stergi contulle oamenilor) si isi va reduce marja pe linia mai putin populara (pentru a incuraja pariuri casa pariurilor te lasa sa stergi contulle).

Sunt si situatii cand contul de la casa pariurilor nu se va sterge in mod automat si va fi necesar sa contactati echipa de suport prin una din modalitatile disponibile pentru a va inchide garantat contul.

Știri relevante