Menu

Foloseste aplicatia mobila de la Unibet

Foloseste aplicatia mobila de la Unibet

Cand vine vorba de pariurile sportive online, veti avea dificultati in gasirea unei companii cu experienta cat de multa precum Unibet. Au inceput ca o companie de pariuri telefonice in 1998, dar s-au mutat rapid online un an mai tarziu si s-au bucurat de un mare succes de atunci. Unul dintre motivele acestui succes este abilitatea lor de a se adapta – si-au diversificat de-a lungul anilor (in jocuri de poker, bingo si cazinou) si au imbratisat noile tehnologii, conducand astfel calea cand vine vorba de pariurile mobile.

In aceasta examinare ma uit la optiunile de pariuri sportive mobile pe care le veti gasi la Unibet. Incepeti prin a explica cum veti incepe la Unibet si veti detalia cele doua optiuni mobile distincte pe care le veti avea. Apoi treceti la detalii despre aplicatiile suplimentare pe care le veti gasi pentru a va ajuta cu pariurile.

Primul pas este sa va inregistrati pe site daca nu sunteti deja membru al Unibet. Acest lucru va cere sa completati un formular cu detaliile de baza (nume, adresa etc.) precum si sa alegeti un nume de utilizator. Veti avea acum optiunea de a juca atat pe site, cat si pe mobil. Pentru a vedea optiunile mobile, faceti clic pe fila mobila a site-ului – aici detaliaza toate aplicatiile disponibile pe intreg site-ul, inclusiv optiunile de poker si cazinou.

Veti observa pe aceasta pagina ca Unibet afirma ca puteti juca instantaneu prin intermediul site-ului pe dispozitive mobile – inclusiv toate tabletele si smartphone-urile. In multe privinte, aceasta este cea mai simpla optiune, deoarece nu va trebui sa descarcati niciun software care sa ia atat memoria pe dispozitiv, cat si o parte din timpul tau pretios! Pur si simplu accesati browserul dispozitivului dvs. mobil, tastati adresa si sunteti gata sa mergeti.

Aplicatia de pariuri sportive Unibet functioneaza exact in acelasi mod pe un smartphone si pe o tableta – singura diferenta fiind cea a ecranului mai mare pe o tableta. Spre deosebire de unele aplicatii de pariuri sportive, nu veti gasi prea multe meniuri si optiuni in partea de sus a ecranului, ceea ce inseamna ca veti defila in jos pentru a gasi zonele site-ului dorit. Veti gasi pariuri live in partea de sus a ecranului, urmata de o lista cu cele mai populare evenimente de pariere. Parcurgeti mai jos si veti gasi o lista a sportivelor individuale, iar sub aceasta veti gasi cateva dintre cele mai populare pariuri evidentiate. Veti adauga selectii in buletinul dvs. de pariuri in partea de jos a aplicatiei.

Știri relevante