Menu

Foloseşte aplicaţia mobilă de la Unibet

Foloseste aplicatia mobila de la Unibet

Unibet este recomandată pentru secţiunea de pariuri live

Când vine vorba de pariurile sportive online, veţi avea dificultăţi în găsirea unei companii cu experienţă cât de multă precum Unibet. Au început ca o companie de pariuri telefonice în 1998, dar s-au mutat rapid online un an mai târziu şi s-au bucurat de un mare succes de atunci. Unul dintre motivele acestui succes este abilitatea lor de a se adapta – şi-au diversificat de-a lungul anilor (în jocuri de poker, bingo şi cazinou) şi au îmbrăţişat noile tehnologii, conducând astfel calea când vine vorba de pariurile mobile.

În această examinare mă uit la opţiunile de pariuri sportive mobile pe care le veţi găsi la Unibet. Începeţi prin a explica cum veţi începe la Unibet şi veţi detalia cele două opţiuni mobile distincte pe care le veţi avea. Apoi treceţi la detalii despre aplicaţiile suplimentare pe care le veţi găsi pentru a vă ajuta cu pariurile.

 

Unibet →Unibet →

Paşi de parcurs pentru a fi membru Unibet

Primul pas este să vă înregistraţi pe site dacă nu sunteţi deja membru al Unibet. Acest lucru va cere să completaţi un formular cu detaliile de bază (nume, adresa etc.) precum şi să alegeţi un nume de utilizator. Veţi avea acum opţiunea de a juca atât pe site, cât şi pe mobil. Pentru a vedea opţiunile mobile, faceţi clic pe fila mobilă a site-ului – aici detaliază toate aplicaţiile disponibile pe întreg site-ul, inclusiv opţiunile de poker şi cazinou.

Veţi observa pe această pagină ca Unibet afirmă că puteţi juca instantaneu prin intermediul site-ului pe dispozitive mobile – inclusiv toate tabletele şi smartphone-urile. În multe privinţe, această este cea mai simplă opţiune, deoarece nu va trebui să descărcaţi niciun software care să ia atât memoria pe dispozitiv, cât şi o parte din timpul tău preţios! Pur şi simplu accesaţi browserul dispozitivului dvs. mobil, tastaţi adresa şi sunteţi gata să mergeţi.

Aplicaţia de pariuri sportive Unibet funcţionează exact în acelaşi mod pe un smartphone şi pe o tabletă – singura diferenţa fiind cea a ecranului mai mare pe o tabletă. Spre deosebire de unele aplicaţii de pariuri sportive, nu veţi găsi prea multe meniuri şi opţiuni în partea de sus a ecranului, ceea ce înseamnă că veţi defila în jos pentru a găsi zonele site-ului dorit. Veţi găsi pariuri live în partea de sus a ecranului, urmată de o listă cu cele mai populare evenimente de pariere. Parcurgeţi mai jos şi veţi găsi o listă a sportivelor individuale, iar sub această veţi găsi câteva dintre cele mai populare pariuri evidenţiate. Veţi adăuga selecţii în buletinul dvs. de pariuri în partea de jos a aplicaţiei.

 

Știri relevante